ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:01
 

Απόλλων: Ώσπου είναι μέσα ακόμα…

Οι «κυανόλευκοι» έχουν… λυγήσει από τα πολλά προβλήματα που βρίσκουν μπροστά τους, αλλά βαθμολογικά έχουν ελπίδες για τον τίτλο

Newsroom 24sports

Η ήττα στην Αρένα έχει φέρει μεγαλύτερο προβληματισμό στον Απόλλωνα, καθώς οι «κυανόλευκοι» δείχνουν να χάνουν τον δρόμο τους και η ομάδα δεν θυμίζει αυτήν που είδαμε στην Ευρώπη και σε μερικά παιχνίδια στην Κύπρο.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι περιμέναμε αυτό το σκηνικό, αλλά σε κάποιο βαθμό είχαμε προβλέψει ότι ο Απόλλωνας από την στιγμή που δεν έκανε ουσιαστική ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη δεν θα έβγαζε την χρονιά. Σίγουρα, τα προβλήματα ήταν πάρα πολλά και ούτε σε εφιάλτη θα μπορούσες να φανταστείς ότι θα προκύψουν τόσοι πολλοί τραυματισμοί. Όμως, θα πρέπει πάντα να λαμβάνεις το ακραίο σενάριο και να είσαι έτοιμος να το αντιμετωπίσεις όταν έρθει.

Ο Απόλλωνας δεν το έκανε και αυτό πληρώνει τώρα. Και είναι κρίμα, διότι πηγαίνει χαμένη όλη η προσπάθεια και η δουλειά που γίνεται απ’ όλους, για λάθη που επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο. Και πραγματικά είναι κρίμα, διότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια και ο κόσμος αυτό που βλέπει στο τέλος της ημέρας είναι το αποτέλεσμα.

Το δυστύχημα για τον Απόλλωνα είναι ότι θα πρέπει να συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος. Με λίγες επιλογές, κάτι που αναγκάζει τον προπονητή να κάνει λάθη. Λογικό αυτό. Όταν προσπαθείς να βρεις σε κάθε παιχνίδι λύσεις για να μπαλώσεις τα κενά που υπάρχουν, θα πηγαίνεις και στο «εγκληματικό» σενάριο να βάζεις τον Ρομπέρζ στο κέντρο.

Αν είναι δυνατό να βλέπεις να συμβαίνει τέτοιο πράγμα και μετά περιμένεις να πάρεις πρωτάθλημα με αυτές τις συνθήκες. Πολύ απλά δεν θα το πάρεις και κανένας δεν θα σου φταίει. Μόνο εσύ και κανένας άλλο.

Βέβαια, από την άλλη, ο Απόλλωνας βρίσκεται δύο βαθμούς από την κορυφή και ώσπου υπάρχουν παιχνίδια έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει. Και αυτό θα πρέπει να κάνει, γιατί η προσπάθεια και η ελπίδα δεν είναι κακό πράγμα.

Όμως, θα πρέπει να βάζεις το σταυρό σου και να προσεύχεσαι να μην έρθουν άλλα προβλήματα. Και βεβαίως να συνεχίσει τα «δώρα» ο αντίπαλος, διότι το ότι ο Απόλλωνας είναι εκεί και ελπίζει οφείλεται αποκλειστικά στα λάθη που κάνει το ΑΠΟΕΛ. Και αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ποιος φταίει για τις κακές καιρικές συνθήκες στην οδική ασφάλεια;

«Επιτέλους ένα άρθρο που ‘έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων.’ Χωρίς αυστηρή και συνεχή αστυνόμευση ...»
Λευκωσιατης  |  09:27

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη πεις

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:46

H «Κ» αποκαλύπτει την πρόταση του ΟΚΥπΥ που απέρριψε η ΠΑΣΥΚΙ

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:44

Υπ. Υγείας: Παραμύθι τα περί ιδιωτικοποίησης των δημόσιων νοσοκομείων

«ΑΡΧΙΚΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για την εύρυθμη λειτουργία του ΓεΣΥ ήταν πως τα Δημόσια Νοσηλευτήρια θα ...»
YIANNOULIS  |  13:43

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X