ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άρης-Εθνικός 3-1: Η μπάλα στη βούλα

Παραμένει στο +4 από τη Δόξα ο Άρης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σαν διαδικασία πέναλτι έμοιαζε ο αγώνας του Άρη με τον Εθνικό, αφού οι δυο ομάδες εκτέλεσαν τέσσερα και το σκορ ήταν 3-1. Ο Μάρτινς έκανε γκολ αυτά του Άρη, ο Πιτσέλι εκείνο του Εθνικού.

Τρεις, εύστοχες, εκτελέσεις σημάδεψαν το πρώτο μέρος με τον Μάρτινς να βάζει τα δυο του Άρη και τον Πιτσέλι το ένα του Εθνικού για το 2-1 με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, είδαμε τον Άρη να βρίσκει 4-5 πολύ μεγάλες φάσεις για να σκοράρει και σε ροή αγώνα αλλά τις έχασε. Σκούρτης και Μαραγκουδάκης ήταν που δοκίμασαν, ο Πρόσεκ που δεν τους άφηνε. Ο Σκούρτης πάντως, στο φινάλε του ημιχρόνου χτύπησε στον ώμο και αποχώρησε.

Ο Εθνικός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και ήταν η ομάδα που έδειχνε να διεκδικεί πράγματα στον αγώνα, μετρώντας και μια μεγάλη φάση σε πλασέ του Ζελάγια στο 48’. Ο Άρης δεν έδειχνε ικανός να κρατήσει μπάλα και μοιραία δεχόταν πίεση, με τον Χατζηβασίλη στο 78’ να χάνει νέα μεγάλη φάση με κεφαλιά του που σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά, ο Άρης βρήκε την ευκαιρία του για να σκοράρει και πάλι με πέναλτι (!), που ο Μάρτινς στο 84’ μετέτρεψε σε γκολ καθαρίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Άρης(Μαρτίδης):Γιαννακόπουλος, Παχίπης, Μενέντες, Θεοφίλου, Γιούσεφ(78’ Γκονζάλες), Μάρτινς, Σκούρτης(46’ Αντωνίου), Ευσταθίου, Μαραγκουδάκης, Ράσμους, Φράγκος(73’ Παναγή).

Εθνικός(Ιβανάουσκας): Πρόσεκ, Στόιτσεφ, Πιντσέλι, Κιπιάνι, Χατζηβασίλης, Κυπριανού, Φιλίποφ, Παπαγεωργίου, Κρατσούνοφ, Ντόβμπνια, Ζελάγια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άρης: Τελευταία Ενημέρωση

«Καθάρισαν» γρήγορα, αφήνοντας εκτός την Ανόρθωση και θέλουν το πρώτο τους κύπελλο στον Άρη
24sports.com.cy
 |  ΑΡΗΣ