ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Εθνικός - Απόλλωνας 2-0: Χάθηκε στο Δάσος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του έκανε ο Απόλλωνας στο «Δασάκι», με τον Εθνικό να κερδίζει καθαρά με 2-0, όντας καλύτερος, και να υποχρεώνει τους «γαλάζιους» στη δεύτερη φετινή ήττα τους. Ατάντα και Ηλία σημείωσαν τα γκολ.

Μες τη μετριότητα κινήθηκε ο Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο, που είχε μεν την κατοχή, αλλά χωρίς να μπορέσει να απειλήσει όσο έπρεπε παρά την πίεση που άσκησε στο ξεκίνημα. Ο Τουράμ ήταν ο κορυφαίος των φιλοξενουμένων, κέρδισε αρκετές μονομαχίες και είχε τις καλές φάσεις με το σουτ στο 16’ που απέκρουσε ο Μποκατίνοφ και την κεφαλιά στο 29’ που έφυγε άουτ.

Ο Εθνικός δεν απείλησε σχεδόν καθόλου, όμως στη μια τελική προσπάθεια που έκανε σκόρερ με τον Ατάντα να εκμεταλλεύεται και την άστοχη έξοδο του Βάλε στο 40’ και να ανοίγει το σκορ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Απόλλωνας προσπάθησε να επιβάλει ρυθμό και να πιέσει, με κάποιες καλές στιγμές από ενέργειες του Στογιάνοβιτς. Όμως ήταν ευάλωτος στις αντεπιθέσεις του Εθνικού και σε μια από αυτές τιμωρήθηκε.  Ο Ηλία με ένα σκαφτό πλασέ στο 66’ έκανε το 2-0.

Ο Εμάνουελ δεν είχε επιλογή παρά να ρίξει στο ματς τον Κολοκούδια, αλλά και πάλι ο Εθνικός είναι που είχε τις καλύτερες στιγμές σε αντεπιθέσεις. Η καλύτερη αυτή του 81’ με τον Βάλε να σταματά τον Ηλία. Ο Πορτογάλος κήπερ, έσωσε το τρίτο γκολ και στο 86’ από το τετ α τετ του Χατζηβασίλη, αλλά τη μοίρα της ομάδας του δεν μπορούσε να την αλλάξει.

Εθνικός (Ντόνσιτς): Μποκατίνοφ, Έβερτον, Ιάκομπ, Πιτσέλι(71’ Μιράντα), Παγιές, Πουτζούρης, Ντε Βρίσε( 90+2’ Πογιατζής), Πράκερ, Ατάντα, Ηλία(82’ Χατζηβασίλης), Κυριάκου.

Απόλλων (Εμάνουελ): Βάλε, Πέδρο, Ελίζιο(65’ Μέζγκα), Φρέιρε, Αγγελή, Στογιάνοβιτς, Σακέτι(70’ Κολοκούδιας), Ντα Σίλβα, Παπουλής, Τουράμ, Βασιλείου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Εθνικός Άχνας: Τελευταία Ενημέρωση