ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Λίγη ποιότητα ακόμη

Στους παίκτες δόθηκε ρεπό για την Κυριακή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η εμφάνιση της Ομόνοιας, στο μεσοβδόμαδο φιλικό ματς με τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζεται ως μια ευχάριστη έκπληξη. Γιατί αποτύπωσε στο χορτάρι του ΓΣΠ την πρόοδο που έγινε στην ομάδα από τον επαναληπτικό με τη Μπειτάρ και μετά. Ήταν η εμφάνιση αυτή  η καλύτερη  όλων μέχρι τώρα, είτε σε επίσημα, είτε σε  φιλικά παιχνίδια.

Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι και η αθηναϊκή ομάδα έπαιξε με απουσίες  στη σύνθεσή της, αυτό όμως δεν μειώνει την προσπάθεια, την καλή εικόνα και  την αποτελεσματικότητα κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Τι είδαμε στην Ομόνοια; Διάθεση επιβολής, κάθετο ποδόσφαιρο, καλή κυκλοφορία της μπάλας  με γόνιμη χρήση των άκρων, ταχύτητα στην ανάπτυξη εναλλαγές θέσεων μεταξύ των ποδοσφαιριστών και παραγωγικότητα

Παράλληλα ο Τζον Κάρβερ, που και πάλι  δεν κράτησε σταθερή διάταξη στο ενενηνταλεπτο, ( το γήπεδο πάντως στο μέχρι τώρα δείγμα… λέει ότι το 4-2-3-1 είναι αυτό που πάει καλύτερα στην ομάδα), δείχνει να έχει προσανατολιστεί εν πολλοίς στην αρχική ενδεκάδα της πρεμιέρας.

Με την συμπλήρωση του δυναμικού με την απαραίτητη ποιότητα (αυτό  μπορεί να …πάει και μέχρι το τέλος του μήνα, αφού ο Νίκος Νταμπίζας  έδειξε ότι δεν βιάζεται), με μια μέχρι και τρεις κινήσεις, (αυτό εξαρτάται από τις αποχωρήσεις), ο κόσμος περιμένει και προσδοκά ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα.


Πλέον στο πρόγραμμα αναγράφεται … Ερμής και η προσοχή σε ένα ιδιόμορφο σε ατμόσφαιρα ματς, μπροστά σε παιδιά και συνταξιούχους, η Ομόνοια έχει  αυτονόητο στόχο να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Στους παίκτες δόθηκε ρεπό για την Κυριακή και από τη Δευτέρα εισέρχονται στο τελικό στάδιο της δουλειάς για την επίτευξη του στόχου   απέναντι στην ομάδα της Αραδίππου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση