ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Άφιξη και… μέση

Πληροφορίες φέρουν τον Ελλαδίτη τεχνικό διευθυντή να περιμένει απάντηση από αμυντικό μέσο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το μεταγραφικό (βλέπε ενίσχυση) «τρέχει» παράλληλα με τους… παίκτες και την προετοιμασία στην Ομόνοια, αφού ως γνωστό η ομάδα θα ενισχυθεί με τουλάχιστον μία μεταγραφή μέχρι το τέλος Αυγούστου όταν και κλείνει το «παράθυρο» της μεταγραφικής περιόδου.

Ο καθ’ ύλην αρμόδιος, Νίκος Νταμπίζας, έρχεται σήμερα στην Κύπρο από την Αθήνα όπου βρέθηκε τις τελευταίες μέρες. Μαζί του, φέρνει και τα… πεπραγμένα κάποιων επαφών που φέρεται να είχε τις προηγούμενες μέρες,  με υποψήφιους στόχους. Αυτά θα τεθούν ενώπιον του ΔΣ των «πρασίνων», που θα συνεδριάσει το απόγευμα.

Οι πληροφορίες φέρουν τον Ελλαδίτη αμυντικό μέσο να είναι κοντά σε αμυντικό μέσο, απ' τον οποίο αναμένει απάντηση. Αυτή (η θέση) είναι και ο πρωταρχικός στόχος για ενίσχυση, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα. Νεότερα στο θέμα, αναμένεται να προκύψουν μετά τη συνάντηση που θα έχει τους διοικούντες.

Στα της προετοιμασίας, που επανήρχισε χθες (16/08) μετά το ρεπό που παραχώρησε ο Τζον Κάρβερ, κανονικά προπονήθηκε ο Σοϊλέδης, ενώ πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με τον Ερμή έχει ο Κατελάρης.

Στα του ιατρικού δελτίου, μέρος του κανονικού προγράμματος ακολουθεί ο Μπαντιμπανγκά που δεν υπολογίζεται για την πρεμιέρα, όπως και οι Ρουσιάς, Φιλιώτης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση