ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναγέννηση - Ομόνοια 2-2: Γκέλα και απογοήτευση

Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ευθυμίου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω για ένα ολόκληρο ημίχρονο η Ομόνοια δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το «Τάσσος Μάρκου».

Οι «πράσινοι» έμειναν στο 2-2 με την Αναγέννηση και κατέγραψαν τις πρώτες τους απώλειες στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Κυπριανού και Μπριτζίτο και η Ομόνοια ισοφάρισε με δυο γκολ του Ντάρμπισαϊαρ. Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ευθυμίου.

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ. Η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας όμως «προδόθηκε» από την αμυντική της λειτουργία.

Η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι καταγράφηκε μόλις στο 2ο λεπτό για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ο Νατσιόπουλος έπιασε το δυνατό σουτ όμως η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Όρσουλιτς και έφυγε κόρνερ.

Στο 10ο λεπτό ο Κλέιτον εξαπέλυσε ένα κεραυνό από πολύ μακριά όμως η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Μάστρου. Οι γηπεδούχοι έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα στο 23ο λεπτό με την καρφωτή κεφαλιά του Βέσλεμ την οποία αναχαίτισε δύσκολα ο Παναγή.

Η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ στο 26’ με τον Κυπριανού ο οποίος έφυγε πίσω από την άμυνα της Ομόνοιας, ντρίμπλαρε τον Παναγή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 31’ η Ομόνοια απείλησε με τον Αγκάγιεφ όμως ο Μάστρου εκτινάχθηκε στη γωνία του και απόκρουσε τη μπάλα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μπριτζίτο έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην Αναγέννηση με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής.

Η Ομόνοια μείωσε στο 35’ σε 2-1 με κοντινή προβολή του Ντάρμπισαϊαρ μετά από γύρισμα του Μαργκάσα. Στο 45’ η Αναγέννηση έμεινε με 10 παίκτες γιατί δέχτηκε απευθείας κόκκινη ο Ευθυμίου για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Αγκάγιεφ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι «πράσινοι» κατάφερε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντά. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 2-2.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στην Ομόνοια χωρίς να έχουν άλλη επιλογή, αφού έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Η ομάδα του Κάρβερ έλεγχε πλήρως το παιχνίδι και προσπαθούσε να διασπάσει από τον  άξονα και από τα πλάγια την πολυπρόσωπη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Η πρώτη καλή στιγμή στο 2ο ημίχρονο καταγράφηκε στο 54ο λεπτό με μια προβολή του Χριστοφή την οποία αναχαίτισε ο Μάστρου.

Από το 55’ μέχρι και 85 δεν καταγράψαμε κάποια αξιόλογη φάση. Η Ομόνοια είχε μια ανούσια υπεροχή όμως δυσκολευόταν αφάνταστα στην τελική προσπάθεια. Στο 85’ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 3ο γκολ σε μια γρήγορη αντεπίθεση. Ο Κολάνης βρέθηκε απέναντι από τον Παναγή όμως το πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Το 2-2 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Αναγέννηση: Μάστρου, Μπαρμπούδης, Ευθυμίου, Ντιαλό (34’ Φωτίου), Αναστασίου, Βλασόπουλος, Νατσιόπουλος, Μπριτζίτο (77’ Κολάνης), Γιουσπασιάν (46’ Σωτηρίου), Βέσλεμ, Κυπριανού.

Ομόνοια: Παναγή, Καρλίτος, Νασιμέντο, Όρσουλιτς (77’ Φυλακτού), Μαργκάσα (46’ Σοϊλέδης), Φλορέσκου, Τουρέ, Κλέιτον, Χριστοφή (61’ Σέρινταν), Αγκάγιεφ, Ντάρμπισαϊαρ.

Κίτρινες κάρτες: Μάστρου - Όρσουλιτς, Μαργκάσα, Καρλίτος.

Κόκκινες κάρτες: Ευθυμίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X