ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Κι ο θεός βοηθός

Ήταν επόμενο το ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης θα ήταν αυτό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Αποφασίστηκε όπως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, εφαρμοστούν πρακτικές και μέθοδοι, με στόχο να αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες και η ομάδα να ανακάμψει.

Είναι κοινή η διαπίστωση στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι οι σπασμωδικές κινήσεις υπό την πίεση των κακών αποτελεσμάτων δεν αποτελούν καλό σύμμαχο στην προσπάθεια εξεύρεσης των σωστών λύσεων».

Απόσπασμα από τη χθεσινή ανακοίνωση της Ομόνοιας. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της χθεσινής πολύωρης συνεδρίας του Διοικητικού Συμβούλιου της Ομόνοιας. Ήταν επόμενο το ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης θα ήταν αυτό.  Άχρουν και άοσμο. Και βεβαίως μη  παρέχον κανένα παράθυρο ελπίδας. Γιατί το υποδείκνυε η περιρρέουσα πριν από τη συνεδρία ατμόσφαιρα. 

Εκείνο που δεν κατάλαβε κανείς, είναι το ποιες είναι αυτές οι πρακτικές και οι μέθοδοι που θα εφαρμοστούν για να αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες και η ομάδα θα ανακάμψει. Γιατί μέχρι τώρα  αυτό το έχουμε δει και ακούσει πολλάκις. Για την ακρίβεια, το ακούμε από την αρχή της σεζόν με διαφορετικά λόγια (του αέρα). Εκτός αν το ΔΣ της Ομόνοιας και ο Νίκος Νταμπίζας έχουν  ανακαλύψει κάτι πρωτοποριακό και συνάμα άμεσα δραστικό και θαυματουργό, που θα κάνει την ομάδα από δω και μπρός να …πετάξει.

Και μια ερώτηση. Είναι σπασμωδική κίνηση το να ληφθεί μια απόφαση που να δίνει ελπίδα για βελτίωση των πραγμάτων σε μια ομάδα που παραπαίει και απογοητεύει, εν διαρκή, ακόμη και τον πιο υπομονετικό και συγκαταβατικό οπαδό της;

Από τις 30 του Ιούνη μέχρι σήμερα, η Ομόνοια έχει υποστεί Ευρωπαϊκό αποκλεισμό στο δεύτερο γύρο του Γιουρόπα Λινγκ και απώλεια τεσσάρων βαθμών σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος με θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους.

Κι ο Θεός βοηθός ! Δυστυχώς, τίποτα άλλο δεν μπορεί να λεχθεί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση