ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Με Κλέιτον και τριάδα

Έχει ήδη αποχωρήσει ο Αμίρ Αγκάγιεφ λόγω της εγγραφής του Νίκαντρο Μπρέβελντ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με το σήριαλ του στόπερ να εκκρεμεί ακόμη (ο Νίκος Νταμπίζας έχει επιλέξει την τελική δυάδα των ποδοσφαιριστών με τους οποίους οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και ανάλογα θα γίνει η τελική επιλογή για ολοκλήρωση του θέματος), αλλά και την περίπτωση του Κίλιαν Σιέρινταν τον οποίο «κυνηγά» η Γιαγκελόνια αλλά οι «πράσινοι» εξέφρασαν πρόθεση επέκτασης της συνεργασίας, να εκκρεμεί και αυτή, η Ομόνοια βλέπει το εντός έδρας ματς με τη Νέα Σαλαμίνα με στόχο τη νίκη.

Με βάση τις ενδείξεις, ο Τζον Κάρβερ, (που δεν θα έχει στη διάθεση του τους Φάνο Κατελάρη και Δημήτρη Κωνσταντινίδη), θα διατηρήσει διάταξη με τριάδα στην επίθεση, επαναφέρων ταυτόχρονα τον Σίλβα Κλέιτον στη θέση του επιθετικού χαφ. Οι ποδοσφαιριστές που (πρέπει να) πήραν το μήνυμα του ΔΣ για άμεση βελτίωση, συμπληρώνουν το απόγευμα την προετοιμασία τους για το αυριανό ματς.

Επανερχόμενοι στα των προσθαφαιρέσεων, το ποιος θα αποχωρήσει με την έλευση του στόπερ παραμένει αδιευκρίνιστο, ενώ έχει ήδη αποχωρήσει ο Αμίρ Αγκάγιεφ λόγω της εγγραφής του Νίκαντρο Μπρέβελντ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση