ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Με τις πληγές ανοικτές

Άλλο ένα πλήγμα για την Ομόνοια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με τις πληγές ανοικτές και τον καλό γνώριμο Άκη Ιωακείμ στον πάγκο (πιθανότατα θα είναι εκεί και ο Γιέσπερ Φρέντμπερκ στον πάγκο λόγω του ότι είναι κάτοχος UEFA Pro) η Ομόνοια πορεύεται προς το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΓΣΠ.

 Η δεδομένη δυσκολία του αγώνα, υπό κανονικές συνθήκες, αυτονόητα αυξάνεται λόγω των ειδικών συνθηκών που περνά η ομάδα, με τον δε κόσμο να βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους απογοήτευσης και απαξίωσης.

Με το στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου να έχει κάνει φτερά όλες οι προσδοκίες εναποτίθενται στη έξοδο στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Στόχος υλοποιήσιμος μεν, αλλά δύσκολος αφού η Ομόνοια βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 47 βαθμούς, με την τέταρτη ΑΕΛ να είναι στους 51 και την τρίτη ΑΕΚ στους 52. Η δυσκολία του στόχου δεν έχει τόσο να κάνει με τη βαθμολογική απόσταση που τη χωρίζει από τους αντιπάλους, όσο με την εικόνα που παρουσίασε στα τελευταία ματς.

Άλλο ένα πλήγμα για την Ομόνοια, που θα στερηθεί των υπηρεσιών του Καρλίτος για 4 βδομάδες. Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες μέρες. Εκτιμάται πως θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 4 βδομάδες.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση