ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ας βγάλουν εγωισμό

Είναι αυτονόητο ότι έχει μεγάλη σημασία για την Ομόνοια ενδεχόμενη νίκη στο σημερινό ματς.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Από τη Λάρνακα αρχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της η Ομόνοια για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουσα την ΑΕΚ.

 Για τρίτη φορά στη φετινή περίοδο, θα τα πουν Ομόνοια και ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει στον αγώνα του α’ γύρου με 3-1, ενώ η ομάδα της Λάρνακας κέρδισε με 4-2 στην ΑΕΚ Αρένα στον β’ γύρο.

Είναι αυτονόητο ότι έχει μεγάλη σημασία για την Ομόνοια ενδεχόμενη νίκη στο σημερινό ματς. Παίρνει βαθμούς, αλλά κυρίως λαμβάνει ένεση ψυχολογίας στην προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ακόμη βαθμολογικό κίνητρο, αλλά ας βγάλουν και τον εγωισμό τους για να δείξουν σήμερα αλλά και γενικότερα από δω και μπρός κάτι καλύτερο.

Αλλαγές αναμένονται στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το τελευταίο παιγνίδι, αφού ο Κατελάρης είναι τραυματίας. Την θέση του Κατελάρη διεκδικούν οι Φλορέσκου και Καρλίτος. Επίσης τη θέση αριστερά στην επίθεση, διεκδικούν οι Κύπρου και Αζίζ,

Πιθανοί έντεκα: Παναγή, κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Φιλιώτης, Βύντρα, Φλορέσκου (Καρλίτος), Σοιλέδης, στο κέντρο οι Μαργκάσα, Τουρέ και επιτελικός ο Κλέιτον, στην επίθεση, δεξιά ο Χριστοφή, αριστερά ο Αζίζ (Κύπρου) και στην κορυφή ο Ντάρμπισαιαρ.

Το θέμα εξεύρεσης προπονητή είναι σταθερά στο μυαλό της διοίκησης, με το όνομα του Πάμπου Χριστοδούλου να παραμένει σε αρκούντως ευδιάκριτη θέση στη λίστα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση