ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Λουκάς, όπως τον ξέραμε

Η χθεσινή ισοπαλία κρίνεται θετική

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Στην επανάληψη η ομάδα ήταν αυτή που θέλω να βλέπω εγώ και όλος ο κόσμος της. Είχαμε την κατοχή μέχρι το σημείο της αποβολής, είχαμε προσπάθεια και είχαμε πάθος». Αυτά είπε χθες μεταξύ άλλων ο Άκης Ιωακείμ, μετά το ματς.

Ναι, η Ομόνοια ήταν αυτή που θέλει να βλέπει ο κόσμος της, όσον αφορά την ενέργεια και τη θέληση που επέδειξε στο δεύτερο μέρος. Μέχρις εκεί, ναι. Από ποιότητα όμως, πόρρω απείχε από την ομάδα που θέλει να βλέπει ο κόσμος της.

Η χθεσινή ισοπαλία κρίνεται θετική, όχι ως αποτέλεσμα, αλλά ως τρόπος διαμόρφωσης αποτελέσματος για την Ομόνοια, που μεταμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος.

Είναι όμως αναγκαίο να σταθούμε σε ένα ποδοσφαιριστή στη χθεσινή αναμέτρηση. Στο Λουκά Βύντρα, που έκανε χθες την καλύτερη του εμφάνιση με τα χρώματα της Ομόνοιας και θύμισε τις καλές του μέρες (227 εμφανίσεις με τον ΠΑΟ, 57 με την Εθνική Ελλάδας).

Άργησε θα πείτε, (και έχετε δίκιο), ο πολύπειρος Ελλαδίτης διεθνής, αλλά χθες ήταν εξαιρετικός. Με σωστές και γρήγορες τοποθετήσεις απέκρουσε αρκετές επιθέσεις των αντιπάλων, ενώ «έβγαλε» πολύ καλή χαμηλή άμυνα σε δύσκολες φάσεις, αποτρέποντας επικίνδυνες καταστάσεις για την ομάδα του, βγαίνοντας πάντα πρώτος στη μπάλα, ενώ δεν τον είδαμε να χάσει ούτε μια μονομαχία.

Και τα κυριότερα στοιχεία της απόδοσης του. Κυριότερα, γιατί μέτρησαν σε πολύ σε μεγάλο βαθμό στην έκβαση του χθεσινού αποτελέσματος. Ισοφάρισε για την Ομόνοια και κράτησε το βαθμό στο τέλος αφού απέκρουσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μοϊσόφ στο 90+1’!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση