ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Short list μέχρι Δευτέρα

Οι «πράσινοι» θα ενημερώσουν τον Κύπριο τεχνικό για την πρόταση τους

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Αντώνης Τζιωνής, που έχει αναλάβει προσωπικά το για το θέμα της εξεύρεσης προπονητή στην Ομόνοια συνεχίζει τις εντατικές επαφές Αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να σχηματιστεί η μικρή λίστα που θα παρουσιαστεί ενώπιον του ΔΣ στην τακτική συνεδρία της ερχόμενης Δευτέρας, το πιθανότερο, και αναλόγως θα προχωρήσει το θέμα.

Με βάση τις ενδείξεις, αλλά και πληροφορίες ο πρώτος υποψήφιος παραμένει ο Πάμπος Χριστόδουλου με την πλειοψηφία τν μελών του ΔΣ να ευνοούν την περίπτωση. Οι «πράσινοι» θα ενημερώσουν τον Κύπριο τεχνικό για την πρόταση τους, που δεν περιλαμβάνει μόνο την οικονομική πτυχή, αλλά το συνολικό μοντέλο συνεργασίας, (το σίγουρο είναι ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται δεν θα έχει τις αυξημένες αρμοδιότητες που είχε ο Νίκος Νταμπίζας), με τον ίδιο να μη φέρεται αρνητικός σε συνεργασία, αλλά να μελετά και άλλες προτάσεις.

Η ουσία είναι ότι τα πράγματα στο θέμα του προπονητή, (που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι για την Ομόνοια στην οποία έχουν επισυμβεί πολλά τα τελευταία χρόνια γύρω από το όλο θέμα), είναι αυτή τη στιγμή σε κατάσταση ρευστότητας.

Το ντέρμπι του Σαββάτου με την Ανόρθωση είναι το τελευταίο παιχνίδι κατά το οποίο έχει δικαίωμα παρουσίας ως πρώτος προπονητής ο Άκης Ιωακείμ. Προηγήθηκαν αυτά με την ΑΕΛ, το ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση