ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Λειψή και μόνη

Ο αυριανός αγώνας θα γίνει, ως γνωστόν, κεκλεισμένων των θυρών

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το αυριανό (7μμ) ντέρμπι στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ανόρθωση για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, επιβάλλει την ανάγκη νίκης για την Ομόνοια, αφού τα περιθώρια νέων απωλειών βαθμών είναι εκμηδενισμένα.

Με νίκη μειώνει τη διαφορά από Απόλλωνα ή ΑΕΚ, (ή και από τους δύο), ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να ανέβει στη βαθμολογία.

Ο Άκης Ιωακείμ έχει και τούτην τη φορά αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει στη συγκρότηση της ενδεκάδας. Οι τραυματίες Άρνασον, Κατελάρης. Και ο τιμωρημένος Φλορέσκου, μένουν εκτός, ενώ είναι αμφίβολη και η συμμετοχή του Αζίζ. Ρουσιάς και Κύπρου είναι οι διεκδικητές της θέσης στο αριστερό άκρο. Ως παρτενέρ του Βύντρα, το πιθανότερο είναι ότι θα αγωνιστεί ο Καρλίτος.

Ο αυριανός αγώνας θα γίνει, ως γνωστόν, κεκλεισμένων των θυρών. Θα είναι παρόντες συνταξιούχοι και παιδιά μέχρι 12 ετών συνοδευόμενα από τη μητέρα τους, καθώς και ατόμων που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε από προχθές. Τα εισιτήρια τιμώνται σε 10 ευρώ για συνταξιούχους και γυναίκες- συνοδούς των παιδιών και 1 ευρώ για τους πιτσιρικάδες.

Είναι το τρίτο φετινό ματς, (προηγήθηκαν αυτά με τον Ερμή και τον Άρη), που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ακολουθεί άλλο ένα. Αυτό με τον Απόλλωνα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση