ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η καλύτερη δυάδα του 2020

Κατάφεραν να επαναφέρουν τη βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου στην κορυφή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, είναι φυσικό φαινόμενο, το να γίνονται οι απολογισμοί. Στον αθλητισμό και αλλαχού. Αυτό γίνεται παντού ανά τον πλανήτη.

Στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και ειδικότερα στον τομέα των παραγόντων και προπονητών υπάρχουν τα πρόσωπα που ξεχώρισαν για το έργο τους. Είναι δύο αυτά τα πρόσωπα. Από την ίδια ομάδα προερχόμενα.

Είναι ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου και ο προπονητής της ομάδας Χένινγκ Μπεργκ.

Κατάφεραν ο καθείς από το πόστο του, να επαναφέρουν τη βασίλισσα του Κυπριακού ποδοσφαίρου στην κορυφή, (η ποδοσφαιρική σεζόν 2019-20 διακόπηκε με το τριφύλλι να είναι στην πρώτη θέση), να την οδηγήσουν σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της και να επενδύσουν στο νέο αίμα της ομάδας με την επένδυση ήδη να αποδίδει και διαθέτουσα την προοπτική να αποδώσει ακόμη περισσότερα.

Έχουν καταστήσει ξανά την Ομόνοια την ομάδα που τη χαίρεται ο κόσμος της για το απολαυστικό ποδόσφαιρο που παρουσιάζει, ούσα ταυτόχρονα με την παρουσία της στο γήπεδο, αντάξια του βάρους της ιστορίας και της φανέλας που φορά.

Χωρίς «παράτες και φανφάρες», αλλά σεμνά, ταπεινά, συνετά, ουσιαστικά, με μελετημένη και προσεγμένη οικονομική πολιτική, χωρίς αχρείαστα και απερίσκεπτα ανοίγματα εντυπωσιασμού, έκαναν τον Ομονοιάτη μετά από αρκετά χρόνια να νοιώσει περήφανος και να… ξανακαυχηθεί για την ομάδα του. Αν δε βιώναμε …κανονικές συνθήκες διαβίωσης και όχι την κυριαρχία της πανδημίας από τον περασμένο Μάρτιο, τα γήπεδα θα γέμιζαν από τις χιλιάδες των «πράσινων» οπαδών.

Εννοείται ότι αυτό που έχει συντελεστεί στην Ομόνοια μέσα στο 2020 είναι συλλογικό επίτευγμα. Το παρόν όμως, αφορά τους επικεφαλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση