ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:01
 

Ομόνοια: Ανεβάζει ταχύτητα στα μετεγγραφικά

Με την έλευση του Νορβηγού κόουτς εντατικοποιείται η προσπάθεια

Newsroom 24sports

Με την έλευση του Χένινγκ Μπεργκ, (ο 49χρονος προπονητής θα ξεναγηθεί σήμερα στις εγκαταστάσεις των πρασίνων στο «Ηλίας Πούλλος»), είναι φυσικό να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας με την προσθήκη των κατάλληλων ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με τον Νεόφυτο Λάρκου και τον Σίμο Ταραπουλούζη που ήδη έχουν κάνει προεργασία με τις προσπάθειες που καταβάλλονται εδώ και αρκετό καιρό.

Ο στόχος που τέθηκε βάζει ως προϋπόθεση να είναι παρόντες με την έναρξη της προετοιμασίας οι περισσότεροι από τους παίκτες στους οποίους θα υπολογίζει ο Χένινγκ Μπεργκ

Όπως θυμάστε είχαν πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ έχουν παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές και στην ημεδαπή. Πέραν του Τιάγκο Φερέιρα, που θεωρείται μέλος του πράσινου ρόστερ, υπάρχουν προχωρημένες επαφές, αλλά και προσύμφωνα με ποδοσφαιριστές. Εννοείται ότι τα προσύμφωνα δεν δημιουργούν καμία δέσμευση στους αντισυμβαλλόμενους.

Ήδη ο Νορβηγός κόουτς έχει λάβει γνώση για τους μετεγγραφικούς στόχους αφού έχει παρακολουθήσει αρκετά βίντεο, ενώ είναι φυσιολογικό να προτείνει και ο ίδιος ποδοσφαιριστές που θεωρεί ικανούς να υποστηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Η προετοιμασία αρχίζει στις 3 Ιουλίου. Άρα μεσολαβούν κάτι περισσότερο από είκοσι μέρες για να συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το δυναμικό της Ομόνοιας για τη χρονιά 2019-2020.

Ο στόχος που τέθηκε βάζει ως προϋπόθεση να είναι παρόντες με την έναρξη της προετοιμασίας οι περισσότεροι από τους παίκτες στους οποίους θα υπολογίζει ο Χένινγκ Μπεργκ.

Είναι δε γενικώς παραδεκτό ότι οι προσθήκες που πρέπει να γίνουν για να παρουσιαστεί μια ομάδα ανταγωνιστική είναι ουκ ολίγες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί καμιά μετεγγραφή. Ο σχεδιασμός αναγκαστικά αρχίζει να ανεβάζει ταχύτητα και η ομάδα προχωρεί πιο αποφασιστικά στα μεταγραφικά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Απογοήτευση λόγω χαμηλών μέσων όρων στις Παγκύπριες

«Η ανομοιογένεια και οι πολλοι ξενογλωσσοι που εισερχονται στην παιδεια χωρις κατατακτηριες εξετασεις ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  18:05

Υπ. Μεταφορών: Ένα κράτος δεν μπορεί να παρέμβει για να καθορίσει τις τιμές των ναύλων

«…και τις μπούρδες περί ανταγωνισμού, που θα φέρει μείωση των τιμών, πού να τις βάλουμε;»
Ai Em  |  10:41

Ο μυστικός δείπνος

«Ο νυν πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, θα γίνει γνωστός στην ιστορία ως ο ενταφιαστής της λύσης του Κυπριακού ...»
Yiannos  |  10:21

ΟΕΒ: Η Δημόσια Αργία της 25ης Ιουνίου δεν αφορά τον ιδιωτικό τομέα

«Αλλού σε τρώει τζιε αλλού κνίθεσαι ρε ...ΑΚΑ»
Χριστοσ Α.  |  11:07

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X