ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:00
 

Ομόνοια: Ανεβάζει ταχύτητα στα μετεγγραφικά

Με την έλευση του Νορβηγού κόουτς εντατικοποιείται η προσπάθεια

Newsroom 24sports

Με την έλευση του Χένινγκ Μπεργκ, (ο 49χρονος προπονητής θα ξεναγηθεί σήμερα στις εγκαταστάσεις των πρασίνων στο «Ηλίας Πούλλος»), είναι φυσικό να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας με την προσθήκη των κατάλληλων ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με τον Νεόφυτο Λάρκου και τον Σίμο Ταραπουλούζη που ήδη έχουν κάνει προεργασία με τις προσπάθειες που καταβάλλονται εδώ και αρκετό καιρό.

Ο στόχος που τέθηκε βάζει ως προϋπόθεση να είναι παρόντες με την έναρξη της προετοιμασίας οι περισσότεροι από τους παίκτες στους οποίους θα υπολογίζει ο Χένινγκ Μπεργκ

Όπως θυμάστε είχαν πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια στο εξωτερικό, ενώ έχουν παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές και στην ημεδαπή. Πέραν του Τιάγκο Φερέιρα, που θεωρείται μέλος του πράσινου ρόστερ, υπάρχουν προχωρημένες επαφές, αλλά και προσύμφωνα με ποδοσφαιριστές. Εννοείται ότι τα προσύμφωνα δεν δημιουργούν καμία δέσμευση στους αντισυμβαλλόμενους.

Ήδη ο Νορβηγός κόουτς έχει λάβει γνώση για τους μετεγγραφικούς στόχους αφού έχει παρακολουθήσει αρκετά βίντεο, ενώ είναι φυσιολογικό να προτείνει και ο ίδιος ποδοσφαιριστές που θεωρεί ικανούς να υποστηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται.

Η προετοιμασία αρχίζει στις 3 Ιουλίου. Άρα μεσολαβούν κάτι περισσότερο από είκοσι μέρες για να συμπληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το δυναμικό της Ομόνοιας για τη χρονιά 2019-2020.

Ο στόχος που τέθηκε βάζει ως προϋπόθεση να είναι παρόντες με την έναρξη της προετοιμασίας οι περισσότεροι από τους παίκτες στους οποίους θα υπολογίζει ο Χένινγκ Μπεργκ.

Είναι δε γενικώς παραδεκτό ότι οι προσθήκες που πρέπει να γίνουν για να παρουσιαστεί μια ομάδα ανταγωνιστική είναι ουκ ολίγες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί καμιά μετεγγραφή. Ο σχεδιασμός αναγκαστικά αρχίζει να ανεβάζει ταχύτητα και η ομάδα προχωρεί πιο αποφασιστικά στα μεταγραφικά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X