ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:47
 

Ομόνοια: Ανοικτό παράθυρο…

Σενάριο αντίθετων δρομολογίων μεταξύ Λευκωσίας και Λεμεσού

Newsroom 24sports

Σενάριο αντίθετων δρομολογίων από Δημήτρη Κολοβό και Βαλεντίν Ρομπέρζ έχει βγει χθες στο προσκήνιο. Το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, όπως αναφέραμε και χθες, εξακολουθεί να ισχύει, ( επισήμως δεν έχει μεταφερθεί κάτι τέτοιο στον Απόλλωνα), ενώ η ομάδα της Λευκωσίας και η ομάδα της Λεμεσού φέρονται σε πρόσφατη μεταξύ τους επαφή να έθιξαν χωρίς εμβάθυνση το ενδεχόμενο ανταλλαγής μεταξύ των δύο παικτών.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει βάθος και υπάρχει για την ώρα μόνο επιφάνεια, δεν μπορεί να λεχθεί οτιδήποτε, χωρίς όμως από την άλλη να σημαίνει ότι το θέμα είναι επιπόλαιο.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει βάθος και υπάρχει για την ώρα μόνο επιφάνεια, δεν μπορεί να λεχθεί οτιδήποτε, χωρίς όμως από την άλλη να σημαίνει ότι το θέμα είναι επιπόλαιο.

Τα δεδομένα που υπάρχουν από τη μεριά του Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή είναι: Στην Ομόνοια δεν έχει τεθεί θέμα παραχώρησης του, ούτε βέβαια έχει ενώπιον της η ομάδα της Λευκωσίας μέχρι στιγμής καμιά πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ποδοσφαιριστή.

Έχει πληρωθεί το σεβαστό ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ στη Βελγική Μαλίν για την απόκτηση του, ενώ το συμβόλαιο του είναι από τα ψηλότερα που υπάρχουν στην Ομόνοια. Η παρουσία του -με βάση τη γενική εκτίμηση- δεν ήταν ανάλογη των ικανοτήτων του. Φέρεται δε να είναι χολωμένος από τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών που τον αποδοκίμασαν μετά από αγώνα της ομάδας στο ΓΣΠ. Πρόσφατα δημοσιεύματα στην Ελλάδα τον ήθελαν να είναι προβληματισμένος από την αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου, πράγμα όμως που για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται.

Επανερχόμενοι στο Γάλλο αμυντικό θυμίζουμε ότι εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τον Απόλλωνα, αλλά προς το παρόν δεν έχει προκύψει επίσημη πρόταση, που να ικανοποιεί τον σύλλογο της Λεμεσού, για να τον παραχωρήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Εκδίκαση της υπόθεσης θανάτου της Petrana Nikolova από τη Βουλγαρία

«Εκαντήσαμε σε αυτό το τόπο, εκτός όλων των άλλων, ο κάθε κομπλεξικός και ανώμαλος να έχει στη κατοχή ...»
Christos A.  |  14:09

Τετραμερής για τα ενεργειακά με παρουσία ΗΠΑ στις 29 Ιουλίου

«Συμφωνώ. Ειδικά τούτος ο ΥΠΕΞ δε μου πολλογεμωννει το μάτι. »
Luke  |  13:47

Τετραμερής για τα ενεργειακά με παρουσία ΗΠΑ στις 29 Ιουλίου

«Η επιμονή της "Καθημερινής" να πιστώνει τα πάντα όλα θετικά επί παντός επιστητού στον Υπουργό Εξωτερικών ...»
Ένας Πολίτης  |  13:28

Ανώτατο: Δεν θα εξαιρεθούν δικαστές στις εφέσεις για μισθούς δημοσίου

«O Aνώτατος τι γίνεται αυτές τις μέρες με τα Αξιόγραφα???.....»
ΑΚΑ  |  11:03

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X