ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
 

Ομόνοια: Από το Μακάρειο στο… σπίτι της

Το να αγωνίζεται στο συγκεκριμένο γήπεδο η ομάδα της Λευκωσίας, αποτελεί μεταβατικό στάδιο μέχρι το επόμενο βήμα

Newsroom 24sports

Ο σχεδιασμός τρέχει με υψηλές ταχύτητες, (οι προσπάθειες των ανθρώπων που εμπλέκονται στην πτυχή είναι συνεχείς), αλλά υπάρχει και ένας άλλος τομέας όπου παρατηρείται δραστηριότητα. Ο τομέας ονομάζεται ανέγερση διόκτητου γήπεδου. Προσέξτε… ιδιόκτητου. Η ανέγερση προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί σε τεμάχιο γης που θα ανήκει στην Ομόνοια.

Ας θυμηθούμε ξανά τι είχε πει ο Σταύρος Παπασταύρου για το συγκεκριμένο θέμα κατά τη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Παρασκευής. «Όπως είπα στην αρχή, είτε Μακάρειο, είτε αλλού θα είναι προσωρινό. Υπάρχουν σχέδια να χτίσουμε γήπεδο και πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες για αυτό. Πρώτα πρέπει να βρούμε τη γη. Μεταξύ 3-5 χρόνων. Αν βρούμε φέτος γη, περίπου 4-5 χρόνια».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ο Σταύρος Παπασταύρου με συνεργάτες κατά τη διάρκεια της πρόσφατης παραμονής του στην Κύπρο έχει ήδη επισκεφθεί και προβεί σε επιτόπια εξέταση δυο τεμαχίων γης, υποψήφιων ως κατάλληλων για ανέγερση του ιδιόκτητου γηπέδου.

«Από τη στιγμή που μελετούμε το θέμα Μακαρείου έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή του ιδιόκτητου γηπέδου»

Όσον αφορά το θέμα της παραχώρησης του Μακαρείου σταδίου δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή κάτι νεότερο, παρά τη χθεσινή συνεδρία του ΚΟΑ. Τα μέλη του ΔΣ που παρακάθισαν στη συνεδρία δεν είχαν ενώπιον τους τα αποτελέσματα των μελετών που δέον να γίνουν ( ασφάλεια γηπέδου και κοστολόγηση έργου).

Η αναμονή συνεχίζεται, με την Ομόνοια να αφήνει να νοηθεί ότι σε περίπτωση που ο ΚΟΑ απαντήσει επίσημα θετικά οι διαδικασίες που απαιτούνται για τη υλοποίηση των έργων δεν θα είναι τόσο χρονοβόρες όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Σε σχέση με την πλευρά του ΓΣΠ τα πράγματα δεν παρουσιάζουν, για την ώρα, εξέλιξη. Η Ομόνοια έχει εδώ και καιρό κοινοποιήσει προς το ΓΣΠ την πρόθεση της περί της μη συνέχισης της μεταξύ τους συνεργασίας, που λήγει με το τέλος της σεζόν.

«Από τη στιγμή που μελετούμε το θέμα Μακαρείου έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την κατασκευή του ιδιόκτητου γηπέδου». Αυτό μας ανέφερε χθες στέλεχος της εταιρείας «Ομόνοια ποδόσφαιρο».

Άρα η αντίστροφη μέτρηση για το ιδιόκτητο γήπεδο που θα αποτελεί μια μοντέρνα και ισχυρή έδρα, όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα, έχει ήδη αρχίσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Παραλίες μόνο για λίγους σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

«Πρωταράς: από τους χειρότερους προορισμούς.»
Καστέλλος  |  20:00

ΑΒΑΞ: Εξαγόρασε τρεις θυγατρικές της J&P

«NTROPI STON XRISTO IOANNOU KAI THN OIKOGENIA PARASKEVAIDE.  OI IPALLOILOI TOUS STIN TEN GROUP SERVICES ...»
Giorgos- APLIROTOS APERGOS  |  10:53

Επίθεση Κ.Κληρίδη κατά Δημητριάδη και Γαλανού

«Ο Δημητριαδης που κανει αυτες τις μονομερεις ενεργειες που σε πολλες περιπτωσεις μας ζημιωνουν σαν κρατος ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  08:56

Επίθεση Κ.Κληρίδη κατά Δημητριάδη και Γαλανού

«Ο Δημητριαδης που κανει αυτες τις μονομερεις ενεργειες που σε πολλες περιπτωσεις μας ζημιωνουν σαν κρατος ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  08:56

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X