ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:58
 

Ομόνοια: «Έπαιξε καλά» ο Παπασταύρου

Θετικές οι εντυπώσεις από τη χθεσινή συνέντευξη, όπου ο πρόεδρος έθεσε όλα τα θέματα στην ακριβή τους διάσταση

Newsroom 24sports

Προσγειωμένος, θετικός, ενοποιητικός, ρεαλιστής, με συγκροτημένη σκέψη και γνώστης των πραγμάτων παρά τη βραχύβια επαφή του με τα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, παρουσιάστηκε χθες στην ανανεωμένη, (προς το καλύτερο γιατί η παρουσία των Γιώργου Σαββίδη και Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη προσδίδει κύρος, άλλο ύφος και ποιότητα), αθλητική εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα», ο Σταύρος Παπασταύρου.

Ο Κύπριος επενδυτής μίλησε  για την προσπάθεια που έγινε και γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοιας, αλλά και για τις προσδοκίες της σεζόν 2018-19.

Ανάμεσα στα όλα όσα λέχθηκαν στη συνέντευξη επιλέξαμε τρεις φράσεις:

«Ήταν δύσκολη διαδικασία, υπήρχαν πολλά εμπόδια, που τα ξέραμε και που ανακαλύψαμε στην πορεία. Πολλές φορές και οι δύο πλευρές αποφασίσαμε να σταματήσουμε, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Είναι καλή συμφωνία για την Ομόνοια, το σωματείο και τον κόσμο. Ήμουν έτοιμος για να μιλήσουμε ώστε να βρούμε κάτι που να είναι καλό και τις δύο πλευρές. Οποιοσδήποτε όταν είναι έτοιμος να επενδύσει, μια τέτοια πορεία που είχε η Ομόνοια, την έκαναν πιο δύσκολη. Στο τέλος πίστεψα στην Ομόνοια, στη δύναμη του κόσμου, και ήξερα ότι μπορούμε να πετύχουμε».

«Ένας λόγος που ήρθα είναι ο κόσμος. Αυτή η διχόνοια μας προβλημάτισε. Όλος ο κόσμος πρέπει να έρθει πίσω για το καλό της Βασίλισσας μας, να πάμε μπροστά ώστε να έχουμε επιτυχημένες πορείες κάθε χρόνο».

«Η ομάδα είναι αρκετά καλή ώστε να νικήσει οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αν τον Μάιο έχουμε περισσότερους βαθμούς από τους άλλους, γιατί όχι»;

Η πρώτη φράση υπενθυμίζει τις δυσκολίες που εντοπίστηκαν μέχρι να επιτευχθεί η συμφωνία. Ο Σταύρος Παπασταύρου αναφέρθηκε σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης και σε υπερβάσεις. Πράγματι έγιναν και χωρίς αυτές, η συμφωνία δεν θα επερχόταν. Κάποια πράγματα που είδε ο Σταύρος Παπασταύρου και η διαπραγματευτική ομάδα πριν τη συμφωνία ήταν... τρομακτικά, (για το οικονομικό η αναφορά), ενώ ουκ ολίγα ήταν και τα διαφυγόντα έσοδα για τη νέα σεζόν. Μέχρις εδώ… επί του θέματος.

Η δεύτερη φράση φέρνει στο προσκήνιο ένα θέμα που πληγώνει τον κάθε Ομονοιάτη που σκέφτεται υγιώς και τρέφει άδολη αγάπη για την ομάδα του. Ο πρόεδρος μίλησε απλά, πιο απλά δεν γινόταν και παρά τα όσα προηγήθηκαν και παρά τα όσα άκουσε για το άτομο του από διάφορους, λειτούργησε όπως πρέπει να λειτουργεί ένας πρόεδρος που εκπροσωπεί ένα τεράστιο, (για τα δικά μας δεδομένα ) ,σωματείο. Με ενοποιητικό τρόπο.

Η τρίτη φράση εκφράζει την πίστη στις δυνατότητες των παικτών της ομάδας, με τον επενδυτή να πιστεύει ότι η Ομόνοια δεν υστερεί σε ποιότητα από καμιά άλλη ομάδα.

Ο Σταύρος Παπασταύρου, κατά την εκτίμηση των όσων παρακολούθησαν την επί… παντός συνέντευξη, είχε πολύ καλή απόδοση. Αν έχει και η ομάδα την ίδια απόδοση στο γήπεδο, τότε ο Κύπριος επιχειρηματίας θα δει την επένδυση του να αποφέρει καρπούς, ενώ ταυτόχρονα θα επαληθευτεί αυτό που είπε: « Ήξερα ότι μπορούμε να πετύχουμε».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Προδρόμου: Έτοιμοι για Τριμερή ακόμα και τον Οκτώβριο

«Ρωτείστε και τον Άντρο τoν φίλο του Ακιντζί αν συμφωνεί!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Σήμερα στην «Κ»: Πώς ΗΠΑ και Ρωσία έστρωσαν χαλί στην Τουρκία

«Τελικά τρεις ανάγωγοι, φιλοχρήματοι και ανιστόρητοι κυβερνούν τη Γή μας!»
ΑΚΑ  |  10:11

Προειδοποιεί για κυρώσεις ο Τραμπ, θα ανταποδώσουμε λέει ο Τσαβούσογλου

«Όταν αφήσεις την άρκαστη και απλώσει, δύσκολα την εξολοθρεύεις! Ακούς κύριε Τραμπ? »
ΑΚΑ  |  08:43

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X