ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:30
 

Ομόνοια: Έξι διεθνείς, άλλα τόσα κίνητρα

Οι «Εθνικής» ποδοσφαιριστές των πρασίνων έχουν επιπλέον λόγους να επιζητούν τις θετικές εμφανίσεις

Newsroom 24sports

Η αρχική κλήση, η συμπερίληψη στην αποστολή και, κυρίως, η επιλογή ενός ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί είτε ως βασικός, είτε ως αλλαγή, σε παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του, αποτελεί τιμή και παράλληλα αναγνώριση της δουλειάς και της πορείας την οποία διαγράφει μια συγκεκριμένη αγωνιστική περίοδο. Για την Ομόνοια, ωστόσο, η εξέλιξη της φετινής χρονιάς δεν ήταν η αναμενόμενη, όπως δεν ήταν και η παρουσία των πλείστων ποδοσφαιριστών του συλλόγου. Το παραπάνω γεγονός, σε συνδυασμό με την... επόμενη μέρα που ξημερώνει στο τριφύλλι, δίνει στους αγώνες της « Εθνικής διακοπής» ξεχωριστή σημασία.

Οι σχεδιασμοί και οι διεργασίες στα μεταγραφικά πλάνα της Ομόνοιας, ενόψει της νέας χρονιάς, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Παρά την σύντομη διάρκεια που έχουν τα διαστήματα στα οποία λαμβάνουν χώρα οι αγώνες των Εθνικών ομάδων, είναι πάντα ικανά να αλλάξουν απόψεις και να επηρεάσουν καταστάσεις. Ενδεχόμενη επιτυχία της Εθνικής μας κόντρα στο Βέλγιο, με παρόντες τους Παναγή και Κούσουλο (οι οποίοι αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το 90λεπτό στη χθεσινοβραδινή νίκη με 5-0 επί του Σαν Μαρίνου), ίσως αλλάξουν τη ροή των μεταγραφικών κινήσεων που ετοιμάζουν οι Λάρκου και Ταραπουλούζης.

Η περίπτωση των Διεθνών με την Κ19 Τζιωνή και Νικολάου είναι διαφορετική, καθώς οι δυο τους δεν κουβαλούν το βάρος της αποτυχημένης φετινής χρονιάς

Για τους Τζιωνή και Νικολάου οι επίσημες υποχρεώσεις που έχουν να δώσουν με την Εθνική Κ19 εκπέμπουν διαφορετική «χροιά», καθώς οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, δεν κουβαλούν το βάρος της αποτυχημένης φετινής χρονιάς. Μπορεί ο λόγος για τον Νικολάου να είναι το ότι δεν αποτελεί ακόμη ουσιαστικό κομμάτι της Α΄ ομάδας στο πρωτάθλημα, όμως για τον Τζιωνή το «άμοιρος ευθυνών» σχετίζεται με το αξιοπρόσεκτο ξεπέταγμα το οποίο έχει κάνει φέτος. Για αυτούς τα παιχνίδια με Σκωτία (23/03) και Τουρκία (26/03) αποτελούν μια ευκαιρία να κλέψουν εντυπώσεις και να τραβήξουν τα βλέματα των ξένων συλλόγων, για λογαριασμό των οποίων θα μαζευτούν στα γήπεδα της Πορτογαλίας αρκετοί σκάουτερ.

Οι Ελλαδίτες, Μαυρίας και Κολοβός συμπληρώνουν το παζλ της εξάδας των Διεθνών ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας, διαμορφώνοντας ακόμη μια ξεχωριστή κατηγορία, πέραν των παραπάνω που αναλύσαμε. Και για τους δυο η Ομόνοια έχει οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας τους, οπόταν τα δείγματα γραφής τους και οι τελικές αποφάσεις δεν θα παρθούν πριν την λήξη του πρωταθλήματος, λαμβάνοντας υπόψη και το οικονομικό κομμάτι. Το σίγουρο είναι ότι Μαυρίας και Κολοβός θέλουν να δείξουν ακόμη περισσότερα πράγματα και να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία με στόχο την υπογραφή του καλύτερου δυνατού συμβολαίου.

Η βαθμολογική θέση της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα και η απουσία ουσιαστικού στόχου οδηγούν τους φίλους της ομάδας στο να εστιάζουν την προσοχή τους σε ποδοσφαιριστές και σε γεγονότα που πιθανώς να επηρεάσουν καταστάσεις της νέας χρονιάς. Από βδομάδας θα ξέρουμε και τα αποτελέσματα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X