ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:49
 

Ομόνοια: Η ανυπομονησία και ο εκνευρισμός

Τα δημιουργήματα της κατάστασης που επικρατεί στον κόσμο της ομάδας για τον κόουτς και το γήπεδο

Newsroom 24sports

Tο θέμα προπονητή, όπως και το θέμα της έδρας είναι αυτά που απασχολούν την Ομόνοια. Το πρώτο περνά αποκλειστικά μέσα από τα δικά της χέρια, ενώ το δεύτερο εξαρτάται και από το τι θα πράξει ο ΚΟΑ, που μέχρι στιγμής διατηρεί ασαφή στάση. Το πρώτο προκαλεί στον κόσμο ανυπομονησία, ενώ το δεύτερο προκαλεί και ανυπομονησία, αλλά κυρίως προκαλεί εκνευρισμό.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, όπως πληροφορούμαστε, έχει γίνει αρκετή μελέτη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναμένεται μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ο καταρτισμός της λεγόμενης μικρής λίστας με τη συμπλήρωση της σχετικής έρευνας για τον κάθε υποψήφιο. Όσοι περιληφθούν στη μικρή λίστα θα περάσουν στη συνέχεια από προσωπική συνέντευξη για να επιλεγεί ο προπονητής για την επικείμενη σεζόν.
.
Παράλληλα γίνονται διεργασίες σε άλλες τις πτυχές του σχεδιασμό -προσθήκες, αλλά και αφαιρέσεις από το ρόστερ- ενώ πέρα από την περίπτωση του Τιάγκο που θεωρείται λήξασα, αφού μένει η ανακοίνωση, είναι επίσης σε πολύ καλό δρόμο και άλλες περιπτώσεις που αφορούν την ενίσχυση.

Αναμένεται μέχρι τα μέσα της εβδομάδας ο καταρτισμός της λεγόμενης μικρής λίστας με τη διεξαγωγή της σχετικής έρευνας για τον κάθε υποψήφιο

Για το θέμα του γηπέδου υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» θα πρέπει να ενημερώσουν την ΚΟΠ γύρω στις 10 Ιουνίου, για το γήπεδο που θα χρησιμοποιούν ως έδρα τους τη νέα περίοδο, ενώ θα πρέπει να εκδοθούν και τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Η Ομόνοια περιμένει την απάντηση του ΚΟΑ και δηλώνει έτοιμη να αρχίσει δουλειά αν η απάντηση του οργανισμού είναι θετική -θυμίζουμε ότι το θέμα κλείνει τρίμηνο - ενώ παράλληλα κοιτά και άλλες λύσεις. Με βάση την πληροφόρηση μας, αυτήν τη στιγμή το ΓΣΠ εξακολουθεί να μην... εντάσσεται στις άλλες λύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Απογοήτευση λόγω χαμηλών μέσων όρων στις Παγκύπριες

«Η ανομοιογένεια και οι πολλοι ξενογλωσσοι που εισερχονται στην παιδεια χωρις κατατακτηριες εξετασεις ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  18:05

Υπ. Μεταφορών: Ένα κράτος δεν μπορεί να παρέμβει για να καθορίσει τις τιμές των ναύλων

«…και τις μπούρδες περί ανταγωνισμού, που θα φέρει μείωση των τιμών, πού να τις βάλουμε;»
Ai Em  |  10:41

Ο μυστικός δείπνος

«Ο νυν πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, θα γίνει γνωστός στην ιστορία ως ο ενταφιαστής της λύσης του Κυπριακού ...»
Yiannos  |  10:21

ΟΕΒ: Η Δημόσια Αργία της 25ης Ιουνίου δεν αφορά τον ιδιωτικό τομέα

«Αλλού σε τρώει τζιε αλλού κνίθεσαι ρε ...ΑΚΑ»
Χριστοσ Α.  |  11:07

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X