ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:12
 

Ομόνοια: Η δοκιμαστική περίοδος

Ο Σταύρος Παπασταύρου έδωσε ευκαιρία

Newsroom 24sports

Η Ομόνοια βαδίζει προς το τέλος άλλης μιας κάκιστης χρονιάς. Η ομάδα βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στην έκτη θέση του πίνακα με 14 ήττες στο παθητικό με τις ελπίδες που τη θέλουν να τερματίζει πάνω από την έκτη θέση να μην είναι ρεαλιστικές. Έτσι κατά πάσα πιθανότητα η Ομόνοια θα τερματίσει και φέτος στην ίδια θέση με πέρυσι, (την έκτη), όπου είχε δεχτεί 17 ήττες.

Οπως είπε και ο Σταύρος Παπασταύρου κανείς δεν μένει στην Ομόνοια μόνο και μόνο γιατί έχει συμβόλαιο

Η θλίψη του κόσμου της Ομόνοιας είναι απέραντη με όλα αυτά που βλέπει στο γήπεδο. Είχα αναφερθεί και στο χθεσινό ρεπορτάζ για ποδοσφαιριστές που μπαίνουν στο γήπεδο… παντελώς άδειοι. Αυτό το φαινόμενο είναι πολύ χειρότερο από την έλλειψη ποιότητας.

Ο Σταύρος Παπασταύρου, (παρά το ότι ήταν προβληματισμένος για διάφορα πράγματα και συμπεριφορές), στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Παρασκευής δεν θέλησε τελικά να κάνει κίνηση διαφοροποίησης των πραγμάτων. Το …έπαιξε σε συνθήκες... safety. Προτίμησε να δώσει την ευκαιρία στο Γιάννη Αναστασίου να ανατρέψει το εναντίον του διαμορφωθέν κλίμα. Κλίμα που σε έκταση δεν οριοθετείται μόνο στην πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας, αλλά και στην πλειοψηφία των ρεπόρτερ που καλύπτουν το πράσινο ρεπορτάζ. Ένα σκηνικό που είναι αυτονόητο ότι δε βοηθά ούτε τον ίδιο τον προπονητή, αλλά ούτε και την ομάδα.

Το ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας έδειξε να πιστεύει προπονητικά το Γιάννη Αναστασίου παρά το ότι ποδοσφαιρικώς κρίνοντες η παρουσία του, πέρα από κάποιες αρχικές αναλαμπές, δεν λειτούργησε αρκούντως θετικά για την ομάδα, (όλοι θυμόμαστε πως μπήκε στην εξάδα η ομάδα), είναι θετικό για τη ψυχολογία του Ελλαδίτη, αλλά από την άλλη τον βάζει σε πίεση για να δείξει ότι όντως αξίζει της εμπιστοσύνης που του δείχνει ο επί κεφαλής της εταιρείας.

Βέβαια είναι υπό διαρκή αξιολόγηση. Οπως είπε και ο Σταύρος Παπασταύρου κανείς δεν μένει στην Ομόνοια μόνο και μόνο γιατί έχει συμβόλαιο. Μένει γιατί αποδεικνύει μέσα από τη δουλειά του ότι ανταποκρίνεται στην αποστολή του.

Ειδικά για το Γιάννη Αναστασίου η περίοδος που άρχισε από την επόμενη της συνέντευξης Τύπου μέχρι και τη συμπλήρωση του σχεδιασμού είναι μια δοκιμαστική περίοδος. Η διαδικασία του σχεδιασμού είναι το Α και το Ω για την Ομόνοια της νέας χρονιάς. Οι διαφωνίες, που κατά επίσημη παραδοχή υφίστανται, (ασχέτως αν ο Σταύρος Παπασταύρου…διατύπωσε με θετικό πνεύμα το γεγονός), θα πρέπει να τύχουν σωστής διαχείρισης. Όχι μόνο από τον ίδιο, αλλά από όλους. Γιατί αν αποτύχει και φέτος, ο σχεδιασμός η κατάσταση παρακμής παγιώνεται όλο και περισσότερο. Οτι και αν συνεπάγεται (στην περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο), θετικό δεν θα είναι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X