ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:39
 

Ομόνοια: Η φαρέτρα έχει και άλλα βέλη

Ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί ακόμη μπορούν να προσδώσουν ισχύ στην ομάδα

Έχουμε διανύσει τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα (η Ομόνοια έχει αγωνιστεί τρις μέχρι τώρα) και η ομάδα του «τριφυλλιού» στερείται των υπηρεσιών ποδοσφαιριστών, που ήρθαν, όχι βέβαια ως Μεσσίες ούτε ως νεανίες που ενδεχομένως οι μετεγγραφές τους να θεωρηθούν κινήσεις με στόχο και την επένδυση, αλλά (ποδοσφαιριστών) με background και ικανότητες τέτοιες για να συμβάλουν στην προσπάθεια της ομάδας για υλοποίηση των στόχων της.

Οι Ραούλ Λόε και Χουάν Αλμπίν έχουν αγωνιστεί για τελευταία φορά στο φιλικό με την ΕΝΠ στις 8 Αυγούστου, ο δε Ουρουγουανός άλλαξε τον Καμερουνέζο σε εκείνο το ματς

Η μη εισέτι εμφάνιση τους δεν επιτρέπει στην αγωνιστική φαρέτρα να είναι πλήρης. Οι Χόρχε Ενρίκες, Ραούλ Λόε, Χουάν Αλμπίν, Φάνος Κατελάρης (αυτός βέβαια δεν περιλαμβάνεται στην κατηγορία των μετεγγραφών, αλλά είναι απών) και Μάρκο Μότα είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουμε δει ακόμη σε επίσημο παιχνίδι. Βάζουμε και τον Ιταλό (αυτόν και τον Κατελάρη δεν τους έχουμε δει ούτε σε …ανεπίσημο παιχνίδι ) παρά το ότι έχει τεθεί προσωρινά εκτός δυναμικού, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.

Ο Χόρχε Ενρίκες που υποφέρει από τενοντίτιδα αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο φιλικό με τον Ερμή στις 18 Αυγούστου και οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή στο ματς με τον Απόλλωνα είναι σχεδόν μηδαμινές. Έχει νοιώσει ξανά πόνο στο ίδιο σημείο και πέρασε ξανά από ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται.

Οι Ραούλ Λόε και Χουάν Αλμπίν έχουν αγωνιστεί για τελευταία φορά στο φιλικό με την ΕΝΠ στις 8 Αυγούστου, ο δε Ουρουγουανός άλλαξε τον Καμερουνέζο σε εκείνο το ματς. Ο Αλμπίν ήλθε με αρκετά περιττά κιλά (το τελευταίο του ματς με την προηγούμενη του ομάδα τη Μεξικάνικη Βέρα Κρουζ έγινε τον περασμένο Μάρτιο) και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για …επαναφορά, εισερχόμενος και σε κανονικό πρόγραμμα.

Κτύπησε στο πρόσωπο, (στη μύτη συγκεκριμένα) σε σύγκρουση με συμπαίκτη του στην προπόνηση, (μετά έκανε προπόνηση φορώντας προστατευτική μάσκα), και αυτό τον πήρε λίγο πίσω. Όμως εδώ και κάποιες μέρες προπονείται χωρίς τη μάσκα σε κανονικό ρυθμό. Μέχρι τώρα ο Χουάν Κάρλος Ολίβα δεν τον περιέλαβε σε αποστολή προφανώς γιατί δεν τον θεωρεί απόλυτα έτοιμο. Όσο για το Λόε που επίσης μετέχει στο κανονικό πρόγραμμα το ότι δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμη στην αποστολή, είναι θέμα επιλογής του κόουτς.

Πέραν αυτών είναι και ο Φάνος Κατελάρης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τώρα προπονείται κανονικά, περιμένοντας την πρώτη του συμμετοχή.

Σχόλια αναγνωστών

Ο Αναστασιάδης διόρισε τον Λεωνίδα Παντελίδη ως Ε/κ μέλος στη ΔΕΑ

«Σοβαρότητα μηδέν από την κυβέρνηση Αναστασιάδη η οποια φαίνεται ξέχασε πως έγινε η φονική έκρηξη στο ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  09:50

Την άρση των απομονώσεων ζητά από τον ΟΗΕ ο Ακιντζί

«O κ. Ακιντζί ακόμη να αντιληφθεί ότι κανείς δεν τον λαμβάνει σοβαρά υπόψη. »
ΑΚΑ  |  09:35

Σήμερα στην «Κ»: Ποια η νέα κίνηση του γενικού γραμματέα στο Κυπριακό

«προσφέρουμε 2% αξιόπιστο δάνειο για επιχειρηματικές επενδύσεις, αγορά διαμερίσματος, αυτοκινήτου και ...»
matto gregio  |  04:56

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Προσφέρω 2% νόμιμο δάνειο επικοινωνίας selsumat@gmail.com »
matto gregio  |  21:09

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X