ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:34
 

Ομόνοια: Κορμός… άγνωστη λέξη

Έχει ήδη αρχίσει η δουλειά για να σχηματιστεί, επί τέλους, για τη νέα σεζόν

Newsroom 24sports

Σε μια μεγάλη ομάδα ο προγραμματισμός είναι μια αέναη διαδικασία. Γιαυτό και η συγκεκριμένη λέξη φαντάζει αδόκιμη όταν χρησιμοποιείται για τις προσπάθειες ενίσχυσης μιας ομάδας το καλοκαίρι ή το χειμώνα. Η ονομασία που μπορεί κανείς να προσδώσει στη διαδικασία ενίσχυσης στις δυο μεταγραφικές περιόδους και να θεωρείται ακριβέστερη, είναι η λέξη … σχεδιασμός.

Στην Ομόνοια, (που παρά τα χάλια της, κανείς εχέφρων άνθρωπος δεν μπορεί να της αφαιρέσει το χαρακτηρισμό της μεγάλης ομάδας), ο προγραμματισμός βρίσκεται σε δράση, με το σχεδιασμό του καλοκαιριού να έχει ήδη αρχίσει. Αυτό αντλεί το 24sports από έγκυρη πηγή πληροφοριών.

Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε δράση, με το σχεδιασμό του καλοκαιριού να έχει ήδη αρχίσει

Η πρόσφατη μετάβαση του αθλητικού διευθυντή Νεόφυτου Λάρκου στην Ελλάδα αποσκοπούσε στην παρακολούθηση ποδοσφαιριστών που έχουν τεθεί στο στόχαστρο. Ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι (και όχι μόνο). Ο Νεόφυτος Λάρκου έχει παρακολουθήσει τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος της Super league.

Δεν είναι μόνο αυτοί οι ποδοσφαιριστές που παρακολουθούνται. Έχουν ήδη εντοπιστεί και άλλοι στόχοι που κατά την εκτίμηση του αθλητικού διευθυντή μπορούν να αποτελέσουν τμήματα του κορμού της Ομόνοιας για τη χρονιά 2019-20.

Μπόλικες προσθήκες ναι, κορμός όχι

Το ότι ο σχηματισμός του κορμού είναι δύσκολο εγχείρημα είναι δεδομένο. Στην Ομόνοια της τρέχουσας χρονιάς το εγχείρημα φέρει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Πόσοι από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές έχουν δείξει ότι είναι ικανοί να είναι στον κορμό της νέας χρονιάς; Ας προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα, παραθέτοντας ονόματα: Σάσα Ζίβετς, Ζιόρντι Γκόμες, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Αμνπτούλ Ατζαγκούν, Ματ Ντάρμπισαιαρ (όχι ο φετινός). Από πλευράς αξίας μπορούμε να αναφέρουμε και το Δημήτρη Χριστοφή, αλλά από πλευράς ουσίας σηκώνει πάρα πολλή συζήτηση το θέμα. Οι διεθνείς Κωνσταντίνος Παναγή, Φάνος Κατελάρης, Γιάννης Κούσουλος είναι άπαντες ικανοί αλλά για κορμό ατσάλινο …κάτι τους λείπει (για την ώρα).

Ο βασικός κορμός δυστυχώς έχει αναχθεί σε άγνωστη λέξη στην Ομόνοια. Κάθε χρόνο γίνεται ριζική αναδόμηση Το γιατί γίνεται αυτό είναι ευεξήγητο. Δεν έχει καταφέρει η Ομόνοια να βρει τους ανθρώπους που διαθέτουν την επάρκεια και τη γνώση να φτιάξουν ομάδα με γερό κορμό.

Ενδεικτικά παραθέτουμε τον αριθμό των προσθηκών του καλοκαιριού των τελευταίων χρόνων:
2012-13 11
2013-14 10
2014-15 18
2015-16 12
2016-17 13
2017-18 13
2018-19 19

Ανακοινώνεται σκάουτερ

Πέρα από την απόκτηση ποδοσφαιριστών, η απόφαση που έχει ληφθεί είναι να ενισχυθεί και το τμήμα σκάουτινγκ. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα η πρόσληψη ενός έμπειρου στον τομέα ατόμου, που θα πλαισιώσει το τμήμα και φέρεται θα είναι το δεξί χέρι του Νεόφυτου Λάρκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Αλλάζουν τα δεδομένα Ερντογάν με τη συμφωνία Δαμασκού-Κούρδων

«Δεν χαιρεκακώ, αλλά αν οι Κούρδοι συμμαχούσαν με την Ελλάδα το 1919, σήμερα θα είχαν το κράτος τους, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:46

Ακιντζί: Το μήνυμά μου παρεξηγήθηκε

«Μην τα μασάς ρε μεγάλε θα σου κόψει τον μισθό σου ο Ερντογκάν;»
Mitsos  |  13:36

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ περιμένει από όλα τα κράτη να σέβονται το διεθνές δίκαιο

«Ακόμη μια κοτούλα μίλησε. Έχεις κότσια κύριε, δείξε τα, αν όχι πήγαινα στο κοτέτσι σου!!! »
ΑΚΑ  |  08:53

Άρθρο Τσαβούσογλου στους NYT: Γιατί η Τουρκία πολεμά στη Συρία

«Για τον Τσαβούσογλου όσοι αντιτίθενται στα σχέδια της Τουρκίας είναι τρομοκράτες. Τώρα πρόσθεσαν στη ...»
ΑΚΑ  |  08:51

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X