ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:45
 

Ομόνοια: Μποτεάκ πολλών κυβικών

Ο Γάλλος ήταν χθες φανταστικός σε όλους τους τομείς

Η Ομόνοια πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, στο πρώτο μέρος, επικράτησε με 2-0 της Νέας Σαλαμίνας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έκανε το δύο στα δύο. Η ίδια περίπου εικόνα παρουσιάστηκε και στο ματς με τη Δόξα. Πολύ καλή στο πρώτο και μέτρια ένιοτε και κακή στην επανάληψη.

Εκείνο όμως που εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισε το ματς. Κυνήγησε κάθε μπάλα με ζήλο, ενώ έκανε σαν τρελός όταν… κάτι δεν του έβγαινε

Είναι ένα θέμα που δέον να απασχολήσει το Χένινγκ Μπεργκ γιατί είναι αξίωμα στο ποδόσφαιρο ότι η ισορροπία και η σταθερότητα απόδοσης είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για μια ομάδα υψηλών στόχων. Διακρίνεται και μια κατάσταση σε ένα βαθμό ελλειμματική στο τομέα της φυσικής κατάστασης. Δεν μιλάμε για κακή φυσική κατάσταση, αλλά για ανάγκη για περεταίρω ανέβασμα.

Πέρα από το γενικό με το οποίο θα ασχοληθούμε σε προσεχή ρεπορτάζ, θα ασχοληθούμε στο παρόν κείμενο με το ειδικό.

Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε έναν ποδοσφαιριστή από τον χθεσινό αγώνα, αυτός είναι ο Ερικ Μποτεάκ. O 32χρονος Γάλλος με την πολυετή θητεία στο Γαλλικό πρωτάθλημα ήταν χθες ο καλύτερος της αναμέτρησης. Το τακουνάκι-ασίστ στον εντυπωσιακό χθες Χάρη Μαυρία ήταν μια ταχυδακτυλουργική κίνηση, απόρροια της ποδοσφαιρικής του ποιότητας.

Πέρα από την ενέργεια αυτή όλες του οι κινήσεις ήταν στοχευμένες και προκαλούσαν προβλήματα στον αντίπαλο. Οι κινήσεις του από τη δεξιά πλευρά με τη χρήση του …ανάποδου ποδιού τον ανήγαγαν σε κίνδυνο θάνατο για τον αντίπαλο.

Εκείνο όμως που εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισε το ματς. Κυνήγησε κάθε μπάλα με ζήλο, ενώ έκανε σαν τρελός όταν… κάτι δεν του έβγαινε. Όπως για παράδειγμα στην επανάληψη που πήρε πάσα και πηγαίνοντας προς τα εμπρός άνοιξε πολύ τη μπάλα με το κοντρόλ και έχασε τον έλεγχο και στο πρώτο μέρος είδε τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι σε σουτ που πραγματοποίησε. Ήταν ο ποδοσφαιριστής αυτός ο σημαιοφόρος της χθεσινής προσπάθειας.

Και -το κυριότερο- έδειξε το πώς πρέπει να αγωνίζεται ο κάθε συμπαίκτης του για να αρχίσει η Ομόνοια να γίνεται, η …πραγματική Ομόνοια.

Είναι όντως πολλά τα κυβικά (του).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Εισήλθε σε οικία 34χρονης, της επιτέθηκε άσμενα και την έκλεψε

«Nα σταλεί στην χώρα προέλευσης. Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και ας μην πουν κάποιοι ...»
ΑΚΑ  |  09:18

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X