ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:01
 

Ομόνοια: Οι εφτά μετεγγραφές

Μια προσέγγιση για την ενίσχυση των «πρασίνων»

Newsroom 24sports

«Ο προγραμματισμός συνεχίζεται κανονικά στη βάση του πλάνου που είχε καθοριστεί. Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να προχωρήσουμε με κάποιες περιπτώσεις παικτών πριν την πρόσληψη του νέου προπονητή. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με κάποιους παίκτες. Όπως ανέφερε ο κ. Λάρκου, θα γίνουν τουλάχιστον εφτά μετεγγραφές».

Αυτό είναι απόσπασμα της τοποθέτησης του επί του Τύπου εκπρόσωπου της Ομόνοιας Ανδρέα Δημητρίου σχετικά με το σχεδιασμό της ομάδας σε χθεσινές δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι».

Έγινε αναφορά για εφτά τουλάχιστον κινήσεις σε μια επανάληψη του τι λέχθηκε από το Νεόφυτο Λάρκου στη συνέντευξη Τύπου

Οι «πράσινοι» είναι σε προχωρημένες επαφές με ποδοσφαιριστές και τις επόμενες μέρες εντείνουν τις προσπάθειες για ολοκλήρωση μετεγγραφών, ανεξάρτητα με το πότε θα προκύψει η πρόσληψη νέου προπονητή. Είναι βέβαια προτιμότερο να συμπληρωθεί η διαδικασία εξεύρεσης προπονητή όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να έχει όσο το δυνατό περισσότερη εμπλοκή στις κινήσεις που θα γίνουν.

Έγινε αναφορά για εφτά τουλάχιστον κινήσεις σε μια επανάληψη του τι λέχθηκε από το Νεόφυτο Λάρκου στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στις 3 Μαΐου.

Σε αυτή τη φράση προστίθεται το εξής: Εφτά -αφήνω το «τουλάχιστον»- ποδοσφαιριστές που θα μπαίνουν στο γήπεδο και θα πατούν γερά. Θα είναι σε θέση να οδηγήσουν την ομάδα στην τροχιά την οποία ορίζει η ιστορία της, από την οποία όμως (τροχιά) έχει εδώ και χρόνια ξεστρατίσει. Αυτήν των υψηλών στόχων.

Χωρίς καμιά διάθεση κριτικής εκτιμώ ότι οι ποδοσφαιριστές που έχουν εμφανιστεί μέχρι τώρα ως μετεγγραφικοί στόχοι δεν στερούνται ικανοτήτων, αλλά δεν έχουν την ιδιότητα που αναφέραμε. Μπορούν όμως να πλαισιώσουν επιτυχώς αυτούς που θα φέρουν αυτήν την ιδιότητα για να φτιαχτεί μια ομάδα που θα μπαίνει στο γήπεδο για να επιβληθεί του αντιπάλου και όχι για να συμπληρώνει το ενενηντάλεπτο.

Η συνέντευξη Τύπου του σωματείου που ήταν προογραμματισμένη για σήμερα αναβλήθηκε για τεχνικούς λόγους, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση. Η συνέντευξη θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 29/5 στις 12:30 στο οίκημα του Συλλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X