ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:29
 

Ομόνοια: Προς την έξοδο και ο Μότα

Υπάρχει πρόθεση για τη λύση της συνεργασίας με τον Ιταλό

Newsroom 24sports

Σοάρες, Λοέ, Βύντρα, Εντρένα, Γκαφούρ, Ατζαγκούν, Λόρα και Ζίβετς έχουν ήδη ενημερωθεί ότι δεν συνεχίζουν κατά τη νέα χρονιά με βάση την επίσημη δήλωση του επί του Τύπου εκπρόσωπου της Ομόνοιας Ανδρέα Δημητρίου στον ΣΠΟΡ FM 95 .

Για το θέμα Κατελάρη επεσήμανε ότι εάν η Ομόνοια δεχθεί πρόταση παραχώρησής του που να ικανοποιεί τότε θα πωληθεί. Δεν έγινε αναφορά στο όνομα του Μεχίας, παρόλο που οι πληροφορίες τον φέρουν να μην υπολογίζεται ούτε αυτός. Η Ομόνοια βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, γεγονός που δείχνει έμμεσα, έξοδο του Ισπανού.

Το συμβόλαιο του Ιταλού είναι ψηλό και αναμένεται να καταβληθεί κάθε προσπάθεια λύσης του με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος για την Ομόνοια

Οι αποχωρήσεις από το δυναμικό πιθανότατα θα έχουν συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχει πρόθεση για λύση της συνεργασίας με το Μάρκο Μότα που δεν ικανοποίησε με την παρουσία του και η γενική εκτίμηση είναι ότι η αμοιβή του είναι δυσανάλογη με την προσφορά του. Το συμβόλαιο του Ιταλού είναι ψηλό και αναμένεται να καταβληθεί κάθε προσπάθεια λύσης του με όσο το δυνατό λιγότερο κόστος για την Ομόνοια.

Η πρόθεση για την αποχώρηση του Μότα συμπεραίνεται έμμεσα και από το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Περέιρα της Δόξας. Επίσης ο Μαυρίας έχει δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει πλήρως.στις απαιτήσεις για τη θέση του δεξιού μπακ, Μάλλον εκεί θα αγωνίζεται κατά τη νέα χρονιά ο Ελλαδίτης, ενώ υπάρχει για το πόστο αυτό και ο νεαρός Χρίστιαν Φώτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Ένας αγέλαστος και μοχθηρός άνθρωπος δεν είναι δυνατό να είναι και λογικός!!! »
ΑΚΑ  |  10:59

Στο πηδάλιο του ΑΚΕΛ τουλάχιστον μέχρι τις βουλευτικές ο Άντρος

«Από πότε ενδιαφέρεσε για το καλό του ΑΚΕΛ κε ....ΑΚΑ? Μέχρι τώρα μόνο για τον Αβέρωφ ενδιαφερόσουν. ...»
Χριστοσ Α.  |  10:30

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X