ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ρόστερ για back-to-back και πρόκριση

Οι δηλώσεις του Μπεργκ φανερώνουν πίστη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μίλησε για το Λοΐζο Λοΐζου, το Φράνσις Ουζόχο, το πρωτάθλημα, την Ευρώπη, τον προγραμματισμό και γενικά για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια ο Χένινγκ Μπεργκ σε συνέντευξη του την κάμερα του OFC TV λίγες μέρες πριν τη έναρξη του πρωταθλήματος και την επανέναρξη των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Αναφερόμενος στο υλικό της ομάδας -αυτό κρατήσαμε πιο πολύ- είπε το εξής: «Θεωρώ έχουμε ένα καλό ρόστερ που μπορεί να είναι ανταγωνιστικό για το πρωτάθλημα και τους ομίλους στην Ευρώπη. Αυτό είναι καλό και είμαστε χαρούμενοι με το ρόστερ».
η Ομόνοια αποβλέπει στην επίτευξη των δυο στόχων –διατήρηση των κεκτημένων και πρόκριση στους 16 - με όπλο ένα πολύ καλό ρόστερ.

Αυτό το αδιαμφισβήτητα πολύ καλό ρόστερ-ο Νορβηγός έκανε απλώς την υπενθύμιση- συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στο να μένει η ομάδα στο σωστό δρόμο για την επίτευξη των στόχων.

Ας το δούμε και στην πράξη το θέμα. Πάντα ένας τραυματισμός ποδοσφαιριστή και δη όταν αυτός είναι το πρώτης γραμμής είναι σημαντικός αλλά το φετινό ρόστερ επιτρέπει στον Μπεργκ… να ανησυχεί λιγότερο

Οι απουσίες των Έρικ Μποτεάκ Γιάννη Κούσουλου καλύπτονται. Αν -λέμε αν- υπάρξει πρόβλημα καθ με τους Μιξ Ντίσκερουντ (αναμένεται το αποτέλεσμα της εξέτασης) και Ιγιάγι Αντιεμγου;eν ισχύει το ίδιο. Αποδείχθηκε μέχρι τώρα ότι μπορούν να καλυφθούν τα κενά αλλά ασφαλώς και πρέπει να περιοριστούν οι τραυματισμοί.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση