ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:20
 

Ομόνοια: Τα...χαλασμένα αντανακλαστικά του ΚΟΑ

Ο ΚΟΑ οφείλει να αποφασίσει και να δώσει άμεσα απαντήσεις

Newsroom 24sports

Δύο μήνες συμπληρώνονται από τότε που άνοιξε ο κύκλος επαφών μεταξύ Ομόνοιας και ΚΟΑ για το ενδεχόμενο μετακόμισης των «πρασίνων» στο Μακάρειο στάδιο και το ερώτημα του φίλαθλου κοινού για το που θα αγωνίζεται του χρόνου μια από τις λαοφιλέστερες ομάδες του τόπου μας παραμένει αναπάντητο. Όπως αναπάντητα παραμένουν τα αιτήματα/προτάσεις που έθεσε η Ομόνοια στο ΔΣ του Οργανισμού.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται κωλυσιεργία η έλλειψη αποφασιστικότητας από πλευράς ΚΟΑ

Η πρώτη συνάντηση του Σταύρου Παπασταύρου με τον Ανδρέα Μιχαηλίδη έγινε στα τέλη Φεβρουαρίου, ενώ αρχές του Μάρτη η Ομόνοια απέστειλε και επίσημα επιστολή - πρόταση μέσω της οποίας ζητούσε όπως χρησιμοποιήσει το Μακάρειο ως έδρα για την επόμενη περίοδο, καθώς και μελέτη για τις εργασίες που έπρεπε να γίνουν, το εκτιμώμενο κόστος, αλλά και το ποσό που ήταν διατεθειμένη να συνεισφέρει για την ανακαίνιση του σταδίου. Η μη ανταπόκριση ανάγκασε τους «πράσινους» να αποστείλουν και μια δεύτερη επιστολή, στα μέσα Μαρτίου.

Στις 26 Μαρτίου το ΔΣ σ του ΚΟΑ συζήτησε και ανέλυσε την πρόταση της Ομόνοιας στην παρουσία των αρμόδιων λειτουργών του Οργανισμού και - σύμφωνα με τις πληροφορίες – ο κ. Μιχαηλίδης και οι συνεργάτες του ζήτησαν όπως γίνουν άμεσα και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι απαραίτητες ενέργειες, με σκοπό να δοθεί το συντομότερο μία απάντηση. Από τότε πέρασαν σχεδόν τρεις εβδομάδες και ακόμη το θέμα είναι στον αέρα, χωρίς να υπάρχει καμία απάντηση ή έστω μια πρώτη ενημέρωση προς τους «πράσινους» για αυτό το πολύ σημαντικό θέμα.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται κωλυσιεργία η έλλειψη αποφασιστικότητας από πλευράς ΚΟΑ. Σαφώς και το ξεκίνημα της πορείας του νέου ΔΣ ήταν δύσκολο και ταραχώδες. Και ως ένα βαθμό ήταν αναμενόμενη και αποδεκτή η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε ως προς τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην πολύκροτη υπόθεση Ουζόχο.

Προσωπικά πίστωσα το νέο Πρόεδρο του ΚΟΑ και τους συνεργάτες του και δικαιολόγησα τις σπασμωδικές κινήσεις, ακόμα και την έλλειψη αποφασιστικότητας που επέδειξαν. Από τη μια κλήθηκαν με το… καλημέρα να χειριστούν μια πρωτοφανή υπόθεση, η οποία είχε πάρει διαστάσεις δυσανάλογες της σοβαρότητάς της και από την άλλη έπρεπε να αντέξουν στους κραδασμούς και τις πιέσεις που δέχτηκαν, κυρίως από πολιτικούς κύκλους.

Δεν είμαι σίγουρος πως κάποια άλλη διοίκηση ή ένας άλλος πρόεδρος θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ διαφορετικά και να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά μια τόσο σοβαρή (αλλά όχι τόσο δύσκολη όσο την έκαναν να φανεί) υπόθεση.

Ωστόσο, το γεγονός ότι τρεις μήνες μετά τον ορισμό του νέου ΔΣ τα αντανακλαστικά του Οργανισμού παραμένουν αργά, όπως και πολλά ερωτήματα είναι ακόμα αναπάντητα, προκαλεί μια ανησυχία.

Εύχομαι και αναμένω ότι μετά το σοκ (και τις παρενέργειες που προκάλεσε η υπόθεση Ουζόχο) ο φίλτατος Ανδρέας Μιχαηλίδης θα μπει σε… κανονικούς ρυθμούς, θα αποκτήσει πιο γρήγορα αντανακλαστικά και γενικότερα να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες που είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε για αυτόν. Και φυσικά να αρχίσει να επιλύνει μία – μία τις εκκρεμότητες που έχουν προκύψει στου πρώτους μήνες της θητείας του.

Επιστρέφοντας και κλείνοντας για το θέμα του Μακαρείου, ο ΚΟΑ οφείλει να αποφασίσει και να δώσει άμεσα απαντήσεις, όχι μόνο στην Ομόνοια, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες που θα επηρεαστούν από πιθανή μετακόμιση των «πρασίνων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

2002 αγιάτρευτες ιστορίες

«Τόσο σε σας όσο και στην Sevgul αξίζει η ευγνωμοσύνη όλου του Κυπριακού Λαού.»
Άσχετος  |  20:54

Άδειες οδηγών ηλικιωμένων και ο φαύλος κύκλος των δυστυχημάτων

«Τον γιατρό ποιός τον ελέγχει;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:01

Βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

«Μήπως θα πρέπει, εκεί στην Σύνταξη, να αποφασίσετε : Η "Ελευθερίας" είναι Πλατεία ή...............γέφυρα ...»
Γιαννούλης Σολομωνίδης  |  10:35

Τσαβούσογλου: Θα προστατεύσω τα πλοία μου αν χρειαστεί

«Τί `έξυπνο` παλλικαρούι!!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X