ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:45
 

Ομόνοια: Τρεις παίκτες μοιράζονται έναν τίτλο

Μεγάλη εμφάνιση από Ματ Ντάρμπισαιαρ και Χάρη Μαυρία

Newsroom 24sports

Χθες αναφερθήκαμε στον Ερικ Μποτεάκ που ήταν man of the match στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα. Όσο μικρό και αν είναι το εν Κύπρω δείγμα του Γάλλου δεν είναι υπερβολή να λεχθεί ότι αυτός ο παίκτης είναι από τους πιο ποιοτικούς που έχουν έλθει να παίξουν μπάλα στο νησί μας.

Έχουμε προσέξει και αλλά χαρίσματα που αφορούν την όλην ποδοσφαιρική του προσωπικότητα, αλλά για την ώρα, ας είμαστε φειδωλοί επί τούτου.

Πέραν του Γάλλου υπάρχουν άλλοι δυο ποδοσφαιριστές, που όχι μόνο αξίζουν μνείας για την εικόνα που παρουσίασαν στο συγκεκριμένο ματς, αλλά δικαιούνται να μοιραστούν με το Γάλλο τον τίτλο (man of the match). Λαμβάνοντας από... εν τρίτον έκαστος. Είναι ο Ματ Ντάρμπισαιαρ -θα υποβληθεί σήμερα σε εξέταση, με τον ίδιο να δηλώνει ότι δεν ανησυχεί- και ο Χάρης Μαυρίας.

Έχουμε προσέξει και αλλά χαρίσματα που αφορούν την όλη ποδοσφαιρική του προσωπικότητα αλλά για την ώρα ας είμαστε φειδωλοί επί τούτου

Ο Άγγλος σκοράροντας στο 32’ έδειξε ότι είναι αποφασισμένος να κινηθεί σε ανωφερική πορεία μετά την περυσινή τελματώδη κατάσταση   όπου είχε περιπέσει. Πρέπει όμως να πούμε ότι κατά την απελθούσα σεζόν δεν είχε καμιά αγωνιστική βοήθεια από το ανεπαρκές υπόλοιπο στη μεγάλη του πλειοψηφία σύνολο, ενώ δεν του έφθανε αυτό, ήλθε και ο Γιάννης Αναστασίου που δεν τον… πήγαινε. 

Τοποθετημένος στο πρώτο δοκάρι έκανε την εύστοχη κεφαλιά και ανέσυρε ταυτότητα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Τα δύο γκολ σε δύο αγώνες, είναι όσα πέτυχε πέρυσι σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Εξαιρετική απόδοση είχε και ο Χάρης Μαυρίας. Ο μόνος… επιζήσας από την… Αναστασίου εποχή έκανε το Σαββάτο την καλύτερη του εμφάνιση που είχε ως κερασάκι στην τούρτα το οσκαρικό γκολ που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη των οπαδών της.  Μαγική ενέργεια, εκτελεσθείσα ιδανικά από ένα καρέ ποδοσφαιριστών με τον Ελλαδίτη να κάνει το σωστό φίνις στην ονειρική ασίστ του Μποτεάκ.

Ο Χάρης Μαυρίας στην πρώτη του φετινή επίσημη εμφάνιση βαθμολογήθηκε με άριστα, παρουσιάζων ιδανική ισορροπία στο παιχνίδι του επιθετικά και ανασταλτικά, καλύπτοντας και με το παραπάνω όλην τη δεξιά πλευρά. Το ατού αυτού του παίκτη –οι συνεργασίες- δούλεψαν …ρολόι, αφού είχε δίπλα του το Μποτεάκ.

 Η προσοχή στρέφεται στο θέμα της ενίσχυσης. Μέχρι το βράδυ  οι  πράσινοι μπορούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή που ανήκει σε άλλη κυπριακή ομάδα. Θα μπορούν επίσης να εντάξουν στο δυναμικό τους άνεργο ποδοσφαιριστή μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Εισήλθε σε οικία 34χρονης, της επιτέθηκε άσμενα και την έκλεψε

«Nα σταλεί στην χώρα προέλευσης. Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και ας μην πουν κάποιοι ...»
ΑΚΑ  |  09:18

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X