ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Χαφ... καλύτερο κι απ' τον Γκόμεθ

Τι θα ψάξουν στο μεταγραφικό παζάρι αυτό το καλοκαίρι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Νεόφυτος Λάρκου έχει αναφέρει αρκετές φορές ότι το κλειδί της φετινής επιτυχίας ήταν το γεγονός ότι κράτησαν τον περσινό κορμό και πάνω σε αυτόν έχτισαν την φετινή ομάδα.

Με αυτή την λογική θα πορευθεί η Ομόνοια και σ’ αυτό το καλοκαίρι. Θα κρατήσει τον βασικό κορμό και θα προβεί σε κάποιες σημαντικές προσθαφαιρέσεις που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας.

Στις προτεραιότητες είναι και ένας αριστερός εξτρέμ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα

Οι μεγάλες ανάγκες του ρόστερ είναι ένας παίκτης στον άξονα, ο οποίος θα πάρει την θέση του Βίτορ Γκόμες, αλλά θα είναι κάτι διαφορετικό. Θα είναι παίκτης ανάλογης ή και μεγαλύτερης ποιότητας από τον Τζόρντι Γκόμεθ.

Με τέτοιο παίκτη θα μπορεί να ανεβαίνει αυτόματα η ποιότητα της ομάδας. Στις προτεραιότητες είναι και ένας αριστερός εξτρέμ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα.

Πέραν από αυτές τις θέσεις, στις σκέψεις των ανθρώπων που χειρίζονται αυτά τα ζητήματα είναι η απόκτηση ενός επιθετικού. Στο ρόστερ θα αντικαταστήσει τον Ντούρις, αλλά σίγουρα θα είναι παίκτης μεγαλύτερης ποιότητας που θα έχει και το εύκολο γκολ.

Εκτός από αυτές τις τρεις θέσεις, προτεραιότητα μπορεί να γίνει και η περίπτωση κεντρικού αμυντικού, αν δεν παραμείνει ο Λούφτνερ που δεσμεύεται με την Κοπεγχάγη.

Στην Ομόνοια είναι αποφασισμένοι να περιμένουν για κάποιο διάστημα τον Τσέχο, αλλά αν δεν έχει αίσια κατάληξη, τότε θα χρειαστούν άμεσα ένα ακόμα ποιοτικό στόπερ.

Επιπλέον, θα έρθει ένας δεξιός μπακ, για να καλύψει το κενό του Μαυρία και να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Σεχού.
Σε αυτές τις θέσεις θα ενισχυθεί σίγουρα η Ομόνοια, αλλά σε μία μεταγραφική περίοδο τα πάντα μπορούν να διαφοροποιηθούν.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση