ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μεγάλη εμφάνιση του Τζιωρτζή στην Κροατία

Δελτίο Τύπου

Σε εξαιρετική κατάσταση βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής, σημειώνοντας μια δεύτερη και μια τέταρτη θέση στο αγώνα του NASCAR Whelen Euro Series που φιλοξενήθηκε στην Κροατία. Τρέχοντας με την στήριξη της κυπριακής φαρμακοβιομηχανίας REMEDICA, η οποία στο πρόσωπο του Τζιωρτζή στηρίζει το μηχανοκίνητο αθλητισμό και κάνει την Κύπρο γνωστή στο εξωτερικό, ο Βλαδίμηρος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί το βάθρου το Σάββατο (18/9), πιέζοντας ασφυκτικά το νικητή Dubek.

Την Κυριακή (19/9) και παρά το πρόβλημα στα  φρένα της Ford Mustang, ο Κύπριος οδηγός έφτασε μια ανάσα από το βάθρο, αλλά ήταν τέταρτος, παρότι επιχείρησε αρκετές φορές να περάσει τον τρίτο, Βέλγο Pilate.

Μετά από τέσσερις γύρους με 252 βαθμούς είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της EURO NASCAR 2. Δεύτερος ο Dubek με 262β και πρώτος ο Dauenhauer με 295β. Επόμενος αγώνας στο Βέλγιο αρχές Οκτωβρίου, ενώ ο τελικός θα γίνει στη Ρώμη το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Οκτώβρη.

Σημείωση:
Η REMEDICA είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση.  Σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 350 φαρμακευτικά προϊόντα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΚ: Δεν είσαι και ο μόνος…

ΑΕΚ: Δεν είσαι και ο μόνος…

Με τέτοιους αντιπάλους (Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση και Απόλλωνα) δεν θες και λυχνάρι, να σου πραγματοποιηθεί η επιθυμία
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ