ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σκλήρα τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης χαρακτηρίζει ο Θεοδωράκης

Ο επικεφαλής του κόμματος Ποταμιούξεκαθάρισε ότι δεν θα ψηφίσει αυτα τα μέτρα

ΠΗΓΗ: skai.gr

«Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για σκληρότερα μέτρα, αλλά περιμένει τη σωστή στιγμή για να το πει, κάποια στιγμή ίσως και τη Μεγάλη Εβδομάδα» εκτίμησε o Σταύρος Θεοδωράκης. O κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τα μέτρα, εκτιμώντας ότι θα κατατεθούν στη Βουλή με ένα νόμο.

Σύμφωνα με πρόβλεψη του επικεφαλής του Ποταμιού τα μέτρα θα ψηφιστούν και από τους 153 βουλευτές της συγκυβέρνησης, καθώς θα χρειάζεται μία ψήφος.


«Κάποιος να πει στην κυβέρνηση ότι πολιτεύεσαι με βάση τα συμφέροντα της χώρας και όχι με το ποιοι είναι παλιοί εχθροί, ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, ενώ εκτίμησε ότι «αν είχε υπογραφεί η συμφωνία Γιούνκερ την Άνοιξη του '15 τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα για τη χώρα».

«Είναι αστείο να μιλάμε για εκλογές. Δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για τους Έλληνες να πάμε σε εκλογές μετά από 8 μήνες» τόνισε επίσης, εκφράζοντας την αντίθεσή του στο αίτημα της ΝΔ.


Αναφερόμενος εξάλλου στη συμφωνία με την COSCO που υπεγράφη χθες από την κυβέρνηση, παρατήρησε πως «χάσαμε ένα χρόνο επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν αποφασισμένος να κάνει αυτό το βήμα, ας μην συνεχίσει τέτοια λάθη».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα, με ενισχυμένες αρμοδιότητες ώστε να ακολουθεί τα ίχνη του χρήματος
 |  ΕΛΛΑΔΑ