ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οργή Παππά κατά δημοσιογράφου της Deutsche Welle (video)

Zήτησε δύο φορές να διακοπεί η διάρκειας 26 λεπτών συνέντευξη

ΠΗΓΗ: skai.gr

Πυρ και μανία από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου της Deutsche Welle και παρουσιαστή της εκπομπής «Conflict zone», Michel Friedman έγινε ο Νίκος Παππάς.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που δόθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Νίκος Παππάς ζήτησε δύο φορές να διακοπεί η διάρκειας 26 λεπτών συνέντευξη, χωρίς ωστόσο να εισακουστεί.

Ο υπουργός Επικρατείας έδειξε να ενοχλείται ιδιαίτερα όταν ο γερμανός δημοσιογράφος του ανέφερε την επίμαχη δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία είχε υποστηρίξει ότι «δεν υπάρχουν μετανάστες στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας. Αυτοί οι άνθρωποι απλά λιάζονται.»

Ο κ. Παππάς απάντησε ότι η λέξη «sunbathing» που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος δεν είναι η ακριβής μετάφραση της λέξης «λιάζονται» που χρησιμοποίησε η κα Χριστοδουλοπούλου και ότι δεν θεωρεί ότι υπάρχει κάτι κακό στο να απολαμβάνει τον ήλιο στην Ελλάδα ένας μετανάστης.

Θεωρώντας την απάντηση μη επαρκή, ο δημοσιογράφος συνέχισε να ρωτάει για τη συγκεκριμένη δήλωση, γεγονός που προκάλεσε την έντονη δυσφορία του Νίκου Παππά, ο οποίος αντέδρασε στην πίεση, λέγοντας «Θεέ μου, τι κάνω εδώ, μπορούμε να κόψουμε;»

Καταλήγοντας ο κ. Παππάς δήλωσε ότι θεωρεί ιδιαίτερα άδικο να κατηγορείται η ελληνική κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός σα να μη νοιάζεται. Προέτρεψε μάλιστα τον δημοσιογράφο να επισκεφτεί τη Χίο και τη Μυτιλήνη, προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος πόσο καλά συμπεριφέρεται η Ελλάδα στους μετανάστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση