ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καθημερινές πτήσεις από Αθήνα για Νέα Υόρκη

Η United Airlines εγκαινιάζει από τον Οκτώβριο το νέο δρομολόγιο

ΚΥΠΕ

Απευθείας καθημερινές πτήσεις από την Αθήνα στην Νέα Υόρκη εγκαινιάζει, αρχής γενομένης από την 6η Οκτωβρίου 2016, η αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines όπως ανακοίνωσε σήμερα.

Με βάση την ανακοίνωση της εταιρείας η πτήση UA125 θα αναχωρεί καθημερινά από την Αθήνα στις 12.15 μ.μ., και θα φτάνει στη Νέα Υόρκη/Newark στις 4.15 μ.μ. την ίδια ημέρα. Η πτήση επιστροφής, με κωδικό UA124, θα αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη στις 5.50 μ.μ., και θα προσγειώνεται στην ελληνική πρωτεύουσα στις 10.30 π.μ. την επόμενη ημέρα (ώρες τοπικές).

Η διάρκεια της πτήσης από Αθήνα προς Νέα Υόρκη θα είναι 11 ώρες και από Νέα Υόρκη προς Αθήνα 9 ώρες. Οι πτήσεις θα εκτελούνται από αεροσκάφος Boeing 767-300, με συνολικά 214 θέσεις.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Πωλήσεων της εταιρείας Ρόμπερτ Χάμφρις δήλωσε ότι η United Airlines είναι ενθουσιασμένη για τα εγκαίνια της νέας αυτής γραμμής. Ο κ. Χάμφρις, υπεύθυνος για τις περιοχές της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ινδίας, υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί καταρχήν Έλληνες και όχι μόνο πελάτες της εταιρείας μειώνοντας τις ώρες ταξιδιού και την ταλαιπωρία από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης ενώ ταυτόχρονα το Newark Liberty μπορεί να έχει το ρόλο του κόμβου προκειμένου επιβάτες να μετακινούνται και προς άλλες περιοχές ολόκληρης της αμερικανικής ηπείρου.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την έναρξη των απευθείας πτήσεων της United που θα συνδέουν την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη / Newark Liberty International, έναν από τους πιο εξυπηρετικούς κόμβους των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς, όπως σημείωσε, εξυπηρετεί την αυξημένη κίνηση προς και από τις ΗΠΑ, «αγορά με μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική, χάρη στις δυνατότητες ταχείας ανταπόκρισης που προσφέρει με προορισμούς της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας».

Η κα. Παπαδοπούλου τόνισε ότι ο Διεθνής Αερολιμένας «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατέγραψε ρεκόρ το 2015 με τους ξένους επιβάτες να έχουν αυξηθεί κατά 26% και την αγορά της Βόρειας Αμερικής να αναπτύσσεται με διψήφιους ρυθμούς. Σημείωσε ότι το πρώτο τετράμηνο του 2016 έχει επίσης θετικό πρόσημο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X