ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μητσοτάκης: Αλλαγές στο κράτος και λιγότεροι φόροι για τους πολίτες

Στέλνει μήνυμα για ριζικές αλλαγές για έξοδο της Ελλάδας από την κρίση

ΠΗΓΗ: skai.gr

«Διαμορφώνουμε ένα σύγχρονο και πειστικό πολιτικό πρόγραμμα, τη ‘Συμφωνία Αλήθειας’’, που θα θέσουμε σε εφαρμογή της επόμενη μέρα της εκλογικής μας νίκης» τονίζει σε άρθρο του στην εφημερίδα Κεφάλαιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας μήνυμα για ριζικές αλλαγές όχι μόνο στο κόμμα αλλά και στην κοινωνία για να βγει η χώρα από την κρίση.

Επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «έχει φέρει τους Έλληνες στα όρια της συλλογικής κατάθλιψης» και επισημαίνει ότι το πρόγραμμα της ΝΔ δεν υπόσχεται ότι θα αλλάξει τη ζωή μας «με ένα νόμο και ένα άρθρο», αλλά διαπνέεται από μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, λιγότερους φόρους για να αναπνεύσουν πολίτες και επιχειρήσεις.

Όπως τονίζει, απαιτούνται αλλαγές στο Κράτος και την οικονομία για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε επενδύσεις και να βρουν δουλειά οι άνεργοι και όσοι φεύγουν στο εξωτερικό, χρειάζονται αλλαγές στα δημόσια σχολεία και πανεπιστήμια που χρειάζονται μεγαλύτερη ελευθερία ανά εκπαιδευτική μονάδα, χρειάζεται αξιολόγηση στο Δημόσιο για να γίνει πιο αποτελεσματικό προς όφελος του πολίτη και του επιχειρείν και αλλαγές στην υγεία με έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα.

«Από όλους όσοι ακόμα δυσπιστούν, ζητώ απλώς να μας ακούσουν. Να ακούσουν τις θέσεις μας, να συζητήσουν μαζί μας. Να μας αντιμετωπίσουν χωρίς κάποια αφοριστική προκατάληψη. Είμαι βέβαιος πως θα διαπιστώσουν ότι είμαστε μια παράταξη που αλλάζει, ανανεώνεται, διδάσκεται από τα λάθη της και κοιτάζει μπροστά. Με σχέδιο, υπευθυνότητα και αυτοπεποίθηση» σημειώνει ακόμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X