ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μαξίμου: Δεν είναι σημαντική η «λίστα» Ρούπα με Σαμαρά και Μητσοτάκη

Η ΕΛΑΣ δεν τα αξιολογεί ως σημαντικά ευρήματα και δεν αποτελούν ενδείξεις στοχοποίησης

ΠΗΓΗ: skai.gr

Τα σημειώματα της Πόλας Ρούπα με τα ονόματα του Αντώνη Σαμαρά, του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και άλλων πολιτικών προσώπων, που βρέθηκαν στο σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη, δεν αξιολογούνται ως σημαντικά και δεν αποτελούν ενδείξεις στοχοποίησης σημειώνει το Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της Καθημερινής.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι «κατά την επιχείρηση σύλληψης βρέθηκαν στο σπίτι της Ρούπα σημειώματα με τα ονόματα του πρώην πρωθυπουργού , του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και άλλων πολιτικών προσώπων».

«Η ΕΛΑΣ δεν αξιολογεί ως σημαντικά ευρήματα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ενδείξεις στοχοποίησης» καταλήγει το Μαξίμου.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΝΔ για το θέμα. Παράλληλα, ο αρχηγός της αστυνομίας μαζί με επιτελείο επισκέφθηκαν τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης και τον ενημέρωσαν δια ζώσης.

Σημειώνεται ότι στη «λίστα» της Ρούπα βρέθηκαν και ονόματα επιχειρηματιών και προέδρων ΔΕΚΟ οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά. Στην ιδία λίστα με πιθανούς στόχους φαίνεται ότι περιλαμβάνονται επίσης ο πρωθυπουργός, ο Ευάγγελος Βενιζέλος,ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Λουκάς Παπαδήμος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα, με ενισχυμένες αρμοδιότητες ώστε να ακολουθεί τα ίχνη του χρήματος
 |  ΕΛΛΑΔΑ