ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Άγνωστοι επιτέθηκαν στον καθηγητή Άγγελο Συρίγο μέσα στο Πάντειο

Διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας για ράμματα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Επίθεση, μέσα στους χώρους του Παντείου, δέχθηκε ο καθηγητής Διεθνών και Περιφερειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου, Άγγελο Συρίγο εξαπέλυσαν άγνωστοι δράστες.

Ο καθηγητής Διεθνών και Περιφερειακών Σπουδών του Πάντειου Πανεπιστημίου, και Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής, ρώτησε τους νεαρούς γιατί βάφουν με γκράφιτι έναν τοίχο του Πανεπιστημίου.

Ως απάντηση, οι νεαροί τον τραυματίσουν στο κεφάλι και να του ρίξουν σπρέι, τον έριξαν στο έδαφος και τον κλώτσησαν.

Ο κ. Συρίγος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας για ράμματα, ενώ οι δράστες πρόλαβαν να εξαφανιστούν πριν φτάσει η αστυνομία.

«Ο Τόσκας να αναλάβει τις ευθύνες του»

«Ο κατ' ευφημισμόν υπουργός Προστασίς του Πολίτη να αναλάβει τις ευθύνες του» ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας στον ξυλοδαρμό.

«Καταδικάζουμε, με τον πιο έντονο τρόπο, την επίθεση που δέχθηκε ο καθηγητής κ. Άγγελος Συρίγος στο προαύλιο του Παντείου Πανεπιστημίου από περιθωριακά στοιχεία.Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα βίας, που κάνει τους πολίτες να μην αισθάνονται ασφαλείς. Καλούμε την Αστυνομία να ενεργήσει άμεσα για τον εντοπισμό και τη δίωξη των δραστών» τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Καλούμε, προπάντων, τον κατ’ ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Τόσκα να αναλάβει τις ευθύνες του» καταλήγει στην ανακοίνωσή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X