ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ελλάδα: Ο ίδιος αποστολέας πίσω από τα νέα τρομοπακέτα

Πανομοιότυπη συνδεσμολογία έχει το 1 από τα 8 παγιδευμένα με εκρηκτικά πακέτα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Πανομοιότυπη συνδεσμολογία και την ιδία εκρηκτική ύλη με τα δυο παγιδευμένα δέματα που εστάλησαν στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών στο Βερολίνο, αλλά και στα γραφεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο Παρίσι, έχει, όπως προκύπτει από την έρευνα του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, το ένα από τα οκτώ νέα παγιδευμένα με εκρηκτικά πακέτα που εντοπίσθηκαν στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι και είχε ως παραλήπτη τον Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Tα ονόματα των παραληπτών στους υπόλοιπους 7 φακέλους αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην ημέρα. Ως φερόμενοι αποστολείς, αναγράφονταν μεταξύ άλλων οι Γκίκας Χαρδούβελης και Γιάννης Βαρουφάκης.

Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία η έρευνα θα διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα καθώς τα πακέτα απενεργοποιούνται και μετά μεταφέρονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου αναζητούνται αποτυπώματα και τυχόν DNA.

Όλα έχουν ταχυδρομηθεί από εξωτερικά γραμματοκιβώτια και δεν έχουν σφραγίδες και με αυτό τον τρόπο πηγαίνουν κατευθείαν στο κέντρο διαλογής.

Οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή ενώ οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εξετάζουν εικόνες από κλειστά κυκλώματα καταστημάτων των ΕΛΤΑ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: skai.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X