ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κουρτουλμούς: Aδύνατον να καταλάβει κανείς τους Έλληνες

Ντροπή για την Ελλάδα χαρακτήρισε την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους «οκτώ»

Είναι αδύνατον να καταλάβει κανείς τους Έλληνες, είναι ντροπή, κάνουν λάθος, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς ο οποίος σχολίαζε την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους 8 Τούρκους πραξικοπηματίες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Ο Τούρκος αντιπρόεδρος είπε ξανά για τον Ελληνα ΥΠΑΜ ότι κάνει σόου και πως η Τουρκία δεν υποκύπτει στα τετελεσμένα.

Μιλώντας σε εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης TGRT, ο Νουμάν Κουρτουλμούς κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση για τους 8. “Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει περάσει πολλά από τη χούντα. Είναι μια περίοδος που δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα μεταξύ τουρκικής και ελληνικής κυβέρνησης. Είχαμε ένα προδοτικό πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου. Θα έπρεπε την επομένη μέρα να δώσουν στην Τουρκία αυτούς τους ανθρώπους. Φαίνεται ότι εκεί υπάρχουν παιχνίδια. Αυτό είναι μια μεγάλη αδυναμία στο δελτίο της Ελλάδας. Ντροπιάζουν την Ελλάδα αυτές οι αποφάσεις. Είναι αδύνατον να καταλάβει κανείς τους Έλληνες.Είναι ντροπή, κάνουν λάθος”, ανέφερε.

Για τον Πάνο Καμένο είπε ότι “κάνει σόου ο Έλληνας Υπουργός. Από αυτά δεν βγαίνει τίποτα Η Τουρκία δεν υποκύπτει σε τετελεσμένα. Έχει τη δύναμη να υπερασπιστεί όλα της τα δικαιώματα στο Αιγαίο”.

Σχόλια αναγνωστών

Προδρόμου: Έτοιμοι για Τριμερή ακόμα και τον Οκτώβριο

«Ρωτείστε και τον Άντρο τoν φίλο του Ακιντζί αν συμφωνεί!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Σήμερα στην «Κ»: Πώς ΗΠΑ και Ρωσία έστρωσαν χαλί στην Τουρκία

«Τελικά τρεις ανάγωγοι, φιλοχρήματοι και ανιστόρητοι κυβερνούν τη Γή μας!»
ΑΚΑ  |  10:11

Προειδοποιεί για κυρώσεις ο Τραμπ, θα ανταποδώσουμε λέει ο Τσαβούσογλου

«Όταν αφήσεις την άρκαστη και απλώσει, δύσκολα την εξολοθρεύεις! Ακούς κύριε Τραμπ? »
ΑΚΑ  |  08:43

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X