ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Νικάει το φιλί» του Μύρωνα Στρατή με την τεχνολογία της Samsung

Δελτίο Τύπου

Το νέο smartphone Samsung Galaxy A5 (2016), το wearable Gear S2 και το εκπληκτικά λεπτό και ελαφρύ tablet Galaxy Τab S2 «βοηθούν» τον πρωταγωνιστή Μύρωνα Στρατή, ώστε το φιλί να νικήσει! Με τα μοναδικά χαρακτηριστικά και το στιλ τους συμπρωταγωνιστούν στο ολοκαινούριο βιντεοκλίπ για το τραγούδι του «Νικάει το Φιλί».

Το πρωτότυπο βιντεοκλίπ αναπαριστά διάσημα φιλιά από εμβληματικά έργα του διεθνούς και του ελληνικού κινηματογράφου, που αποτυπώνονται αριστοτεχνικά χάρη στην κάμερα του Samsung A5 (2016).

Το νέο smartphone της Samsung είναι ιδανικό για τις καλύτερες selfies, καθώς δεν απαιτείται το πάτημα κάποιου κουμπιού και η κάμερα ενεργοποιείται με τη φωνή ή την κίνηση της παλάμης.

Το wearable Gear S2 classic συντροφεύει τον Μύρωνα Στρατή κάθε στιγμή και όπου κι αν πάει. Φωτογραφίες από τα διάσημα κινηματογραφικά φιλιά, αλλά και εικόνες με τον τραγουδιστή και την υποδυόμενη σύντροφό του εμφανίζονται μέσα από την οθόνη του Galaxy Tab S2, τα οποία «ζωντανεύουν» στη συνέχεια.

Μπορείτε να απολαύσετε το βιντεοκλίπ «Νικάει το Φιλί» του Μύρωνα Στρατή στο ακόλουθο link https://youtu.be/di45gx3oGEI καθώς και στη facebook σελίδα της Samsung Greece https://www.facebook.com/SamsungGreece/?fref=nf. 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Geek: Τελευταία Ενημέρωση