ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα πιο hot προϊόντα που θα δούμε στο CES του 2016

Του Δημήτρη Γιόκκα

H περιβόητη έκθεση ηλεκτρονικής τεχνολογίας CES (consumer electronics show) που ανοίγει τις πύλες της τις επόμενες ημέρες (6 Ιανουαρίου) στο Las Vegas, αναμένεται να στρέψει όπως πάντα το ενδιαφέρον όλων των geeks προς το μέρος της.

Φέτος, υπολογίζεται πως θα δούμε ακόμη πιο εξελιγμένα wearables, καθώς και περισσότερη τεχνολογία που σχετίζεται με το internet of things και το σπιτικό του μέλλοντος.

Η έκθεση που καλύπτει μία έκταση 2,4 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδών φιλοξενεί περίπτερα από εταιρείες κολοσσούς αλλά και μικρότερες εταιρείες οι οποίες έχουν κάτι διαφορετικό να παρουσιάσουν.

Μεταξύ των προϊόντων που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση θα είναι το νέο smartphone της Huawei, Mate 8 -σε συνεργασία με την Google-, η νέα έκδοση του Samsung Smarthings, που σχετίζεται με το «έξυπνο» σπίτι του αύριο, μία νέα φτηνότερη εκδοχή της OLED TV της Panasonic, με 4Κ Ultra HD, ένα νέο laptop από τη Lenovo, μία νέα σειρά από Virtual Reality headsets, καθώς και τα νέα αξεσουάρ που θα συνοδεύουν το επιτυχημένο υβριδικό laptop της Microsoft, Surface Book.

Επιπλέον, μία νέα σειρά από ασύρματα headphones, που θα είναι πιο προσιτά στον καταναλωτή (εκ των οποίων μερικά θα περιέχουν και μικρόφωνο) αναμένεται να περάσουν από τη μορφή concept σε μία πιο καλομελετημένη έκδοση παραγωγής, ενώ σε ό,τι αφορά στα αυτοκίνητα, θα δούμε την ολοκληρωμένη έκδοση παραγωγής του Chevrolet Bolt, που υπόσχεται αυτονομία γύρω στα 320 χλμ.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση