ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Netflix: Ήρθε η επανάσταση στην κυπριακή τηλεόραση

Η συνδρομητική υπηρεσία προσφέρει τεράστια συλλογή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Netflix, o γίγαντας της συνδρομητικής τηλεόρασης, αποφάσισε να διαθέσει τις υπηρεσίες του σε 130 νέες χώρες, μεταξύ αυτών η Κύπρος και η Ελλάδα.

Η συνδρομητική υπηρεσία προσφέρει μία τεράστια συλλογή από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, τις οποίες οι συνδρομητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν on demand.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληκτρολογήσουν τη διεύθυνση της ιστοσελίδας της Netflix η οποία κάνει αυτόματη αναγνώριση της χώρας και προσφέρει την επιλογή για οποιοδήποτε από τα τρία πακέτα υπηρεσιών της, με χρεώσεις 7.99, 9.99 και 11.99 ευρώ τον μήνα.

Το Netflix υποστηρίζει τις ακόλουθες συσκευές/πλατφόρμες: PC, Mac, Android, iOS, Smart TV, Apple TV, Chromecast, PS3, PS4, Xbox, Xbox One, Set Top Box και Blu-Ray player.

Ανάμεσα στις σειρές που έχει δημιουργήσει το Netflix είναι τα: Marvel's Daredevil, Marvel's Jessica Jones, Narcos, Marco Polo, House of Cards, ενώ πρόσφατα προχώρησε και στην παραγωγή ταινιών.

Οι περισσότερες από τις ταινίες/σειρές διαθέτουν υπότιτλους στα Αγγλικά και η ενεργοποίησή τους γίνεται από την ένδειξη CC, που υπάρχει στο κάτω δεξί μέρος του player. 
 
Μέχρι τον Οκτώβριο του 2015 η εταιρεία είχε 69.170.000 συνδρομητές παγκοσμίως και στόχος της για το 2016 είναι να φτάσει σε νέα ύψη.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση