ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

APC Power Bank των 10.000mAh

Παρόλο που τα smartphones και τα tablets έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ σε όλους τους τομείς, στο «κεφάλαιο» μπαταρία συνεχίζουν να... χωλαίνουν.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο τα power banks έχουν καταστεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο προϊόν, με την εταιρία APC που ξέρει πολύ καλά τις λέξεις «ρεύμα» και «μπαταρία» να παρουσιάζει το Mobile Power Pack των 10.000mAh.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια φορητή μπαταρία που μπορεί να φορτίσει ένα smartphone από 3 έως 5 φορές και να χαρίσει σε ένα tablet πλήρη φόρτιση, μακριά από πρίζα τοίχου...

Ακολουθώντας ένα λυτό σχεδιασμό, με glossy φινίρισμα και καθαρές επιφάνειες, η συσκευή περιλαμβάνει ένα μικρού μήκους micro USB για τη φόρτιση των συσκευών, ενώ πιέζοντας το πράσινο πλήκτρο στα δεξιά, ενημερώνεστε για τη στάθμη της μπαταρίας.

Στο πάνω μέρος της συσκευής υπάρχουν δύο θύρες USB για τη φόρτιση των συσκευών, και μία θύρα microUSB για την φόρτιση της μπαταρίας του power bank, η οποία για να ολοκληρωθεί απαιτούνται περίπου 8 ώρες. Η τιμή του εν λόγω power bank είναι γύρω στα 45 ευρώ. 

 

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση