ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

To PlayStation VR λανσάρεται τον Οκτώβριο

Ανακοινώθηκε και επίσημα πως το Oculus Rift θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον ερχόμενο Οκτώβριο, με την τιμή του να αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη.

Στα 399 ευρώ το Sony PlayStation VR είναι πολύ πιο φτηνό σε σχέση με τους αντιπάλους του (που ζητούν μέχρι και διπλάσια) με την τιμή του να κυμαίνεται στα ίδια περίπου επίπεδα με εκείνα του PlayStation 4, άρα οι φανατικοί gamers θα μπορούν να αποκτήσουν και τα δύο χωρίς να χαλάσουν περισσότερα από 800 ευρώ.

Η Sony δήλωσε αρχικά πως η κυκλοφορά του θα γινόταν το πρώτο εξάμηνο του 2016, αλλά όπως διαπιστώνουμε από τα πιο πάνω νέα η επιπλέον αναμονή αξίζει τον κόπο.

Το Sony PlayStation VR θα φέρει οθόνη OLED των 5,7 ιντσών, με ανάλυση 1920 Χ 1080 pixels και με 120 Hz refresh rate. Θα φέρει, επιπλέον, πεδίο θέασης των 100 μοιρών και tracking sensors των 360 μοιρών.

Σύμφωνα με πρόσθετες πληροφορίες, περισσότεροι από 200 developers έχουν ήδη ξεκινήσει να δημιουργούν περιεχόμενο για το PlayStation VR και όπως λέγεται μέχρι το τέλος της χρονιάς θα είναι διαθέσιμα γύρω στα 50 παιχνίδια.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X