ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Toshiba Satellite C40-C-10Q

Ενδεχομένως μία από τις καλύτερες επιλογές που έχει αυτός που αναζητεί έναν υπολογιστή με υψηλές επιδόσεις, αλλά την ίδια ώρα και με χαμηλό κόστος.

Το Toshiba Satellite C40-C-10Q είναι ένα κομψό, ανθεκτικό και εύκολο στη μεταφορά notebook, ιδανικό για όλη την οικογένεια.

Διαθέτει επεξεργαστή Intel Celeron Dual Core N3050 (1.60 GHz), ο οποίος παρέχει άριστες επιδόσεις για την εκπλήρωση των καθημερινών εργασιών σας με ευκολία, οθόνη 14.0" HD TFT με LED backlight και ανάλυση 1366x768, 2 GB μνήμη, κάρτα γραφικών Intel HD και ένα σκληρό δίσκο 32 GB.

Tο ματ μαύρο φινίρισμα του Satellite C40-C τον κάνει να χωράει παντού, ενώ το πληκτρολόγιο πλακιδίων εκτός πλαισίου τον κάνει πιο άνετο.

Η τεχνολογία palm rejection, σας βοηθάει να κάνετε λιγότερα λάθη κατά την πληκτρολόγηση, ενισχύοντας την παραγωγικότητά σας.

Με τη σειρά της, η τεχνολογία Intel Burst Technology 2.0 προσφέρει έξτρα ισχύ στον επεξεργαστή όταν χρειάζεται, ενώ τα 32 GB eMMC flash memory σημαίνουν ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση offline – προκειμένου να εργάζεστε, να παίζετε ή να μελετάτε.

Σε συνδυασμό με online και offline επιλογές αποθήκευσης, ο C40-C προσφέρει γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας, για να έχετε πάντα πρόσβαση στα έγγραφα και στα media που χρειάζεστε (δύο θύρες USB 2.0, μία USB 3.0, μία θύρα HDMI, ή multi-card που υποστηρίζει γρήγορη UHS-I μεταφορά δεδομένων).

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση