ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σε ανάλυση 8Κ οι Ολυμπιακοί στην Ιαπωνία

Η ώρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Rio de Janeiro πλησιάζει και οι φανατικοί οπαδοί του στίβου και των άλλων αθλημάτων ετοιμάζονται να στρωθούν μπροστά από την τηλεόραση.

Σε ό,τι αφορά στην ποιότητα εικόνας, ο περισσότερος πλανήτης θα μπορεί να παρακολουθήσει φέτος τους Ολυμπιακούς σε ανάλυση 1.080p, με 5,1 surround ήχο, που θα μεταδίδεται σε 220 χώρες στον κόσμο και σε περίπου 5 δισ. τηλεθεατές.

Οι πιο τυχεροί από όλους θα είναι οι Ιάπωνες, που θα μπορούν να απολαύσουν τους Αγώνες σε ανάλυση 8Κ (!), μιας και δίνεται μεγάλη έμφαση στην προετοιμασία της τεχνολογίας για τους Αγώνες που θα φιλοξενήσει η χώρα το 2020.

Σύμφωνα με την OBS (Olympic Broadcasting Services), περισσότερες από 130 ώρες περιεχομένου αναμένεται να γίνουν stream σε Super Hi-Vision ανάλυση (7.680 x 4.320) με 22κάναλο ήχο, αποκλειστικά στην ιαπωνική αγορά, και για όσους έχουν αγοράσει τη μοναδική τηλεόραση τεχνολογίας 8K, αυτήν της Sharp, η οποία στοιχίζει γύρω στα… 120.000 ευρώ .

Ανάμεσα στο χρυσοπληρωμένο υλικό που θα αναπαραχθεί σε ανάλυση 8Κ, πάντως, θα συμπεριληφθούν οι τελετές έναρξης/λήξης, καθώς και αθλήματα όπως η ρυθμική γυμναστική, το judo, η κολύμβηση, το μπάσκετ, ο τελικός του ποδοσφαίρου των αντρών και μερικά από τα αγωνίσματα του στίβου.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση