ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μουσικό όργανο που σαγηνεύει τις αισθήσεις

Πρόκειται για το Whaletone Royal digital piano, ένα έργο τέχνης αφιερωμένο στη μουσική, το οποίο θα καταγοητεύσει τους μουσικόφιλους.

Φτιαγμένο για μουσική δωματίου, το συγκεκριμένο μοντέλο απευθύνεται σε αυτούς που δεν σταματούν να ψάχνουν για λύσεις, γνωρίζοντας πως έχουν στα χέρια τους ένα καλλιτεχνικό μέσο με άρτιο επαγγελματικό ήχο.

Όταν το συνδέσει κανείς στην πρίζα, το ψηφιακό αυτό πιάνο μπορεί να γεμίσει με τον ήχο του ένα μεγάλο γήπεδο. Το σχέδιό του βασίζεται στη φιλοσοφία της δημιουργίας και χρησιμοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρονται από τις σημερινές τεχνολογίες για να αποδώσει την απεριόριστη ελευθερία.

Ο επεξεργαστής ήχου αποτελεί μοντέλο-ναυαρχίδα της γνωστής μάρκας Roland, με περισσότερους από 500 ενσωματωμένους ήχους υψηλής ποιότητας, που μπορούν να το βοηθήσουν να μιμηθεί άπταιστα ένα ακουστικό πιάνο, όπως και κλασικά μοντέλα των δεκαετιών του ’60, ’70 και ’80.

Στο πάνω μέρος του πιάνου υπάρχουν δύο θύρες USB, που σου επιτρέπουν να αποθηκεύσεις τη δουλειά σου σε έναν υπολογιστή.

Και στην περίπτωση που δεν θέλετε όλο το «γήπεδο» να σας ακούει, μπορείτε να βάλετε τα ακουστικά σας στο headphone socket και να διεισδύσετε στον δικό σας ονειρικό κόσμο.

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση