ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Aim Controller: Το νέο όπλο της Playstation

Η Sony, πάντως, άδραξε την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της παρουσίασής της στην E3, για να αποκαλύψει το νέο περιφερειακό σε σχήμα όπλου.

Τη στιγμή που η εταιρεία παρουσίαζε τον νέο αποκλειστικό τίτλο με την ονομασία Farpoint, ανακοίνωσε πως το παιχνίδι χρειάζεται ένα νέο περιφερειακό motion-based όπλο για να παίξει. Το επονομαζόμενο PS VR Aim Controller αποτελεί εξέλιξη του παλιού PlayStation Move Sharpshooter.

Ενώ το παλιό Sharpshooter απαιτούσε την προσθήκη του Move χειριστηρίου στην ειδική θέση, το νέο περιφερειακό έρχεται με ενσωματωμένους sensors για κίνηση και πλοήγηση.

Αυτό κάνει το PS VR Aim πολύ πιο ακριβές από τον προκάτοχό του. Με τη χρήση ένα προς ένα ανίχνευσης, το να στρέψετε το χειριστήριο σε πραγματικό χρόνο σε συγκεκριμένη γωνία ή σημείο, θα έχει άμεση απόκριση και ακριβή τοποθέτηση στο εικονικό σας όπλο στο παιχνίδι.

Το Farpoint θα πρέπει να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά FPS της εποχής μας, ενώ τα άλλα shooters που θα ακολουθήσουν θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυτή την εντυπωσιακή τεχνολογία.

 

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση