ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αλλάζει η αναζήτηση του Twitter

Με την αναζήτηση με emoji οι χρήστες θα μπορούν να βρουν πιο εύκολα λογαριασμούς

Newsroom K

Αρχικά, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης emoji στα tweets και δεύτερον το κοινωνικό δίκτυο έχει κάνει καλύτερη την αναζήτηση. Ένα επόμενο βήμα που έχει σκοπό να κάνει το Twitter είναι να συνδυάσει αυτά τα δύο εργαλεία. Δηλαδή: Αναζήτηση με emoji.

Το update αυτό, έγινε γνωστό από το Emojipedia, το οποίο συνεργάζεται με το Twitter. Μπορεί να φαίνεται ως μια πολύ μικρή αλλαγή, αλλά η αναζήτηση με τους χαρακτήρες δίνει μια επιπλέον ευκολία στον χρήστη καθώς μεταξύ άλλων μπορεί να βρει πιο εύκολα λογαριασμούς οι οποίοι έχουν emoji στο όνομά τους, δυνατότητα που μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν.

Το Twitter έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα και κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες ότι το κοινωνικό δίκτυο θα πουληθεί, καθώς οι χρήστες του δεν ήταν τόσο αυξημένοι και τα έσοδα δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες της εταιρείας.

Αυτός φαίνεται πως είναι ακόμη ένας λόγος που το δίκτυο αρχίζει να αναβαθμίζεται, όπως άλλωστε κάνει και το Facebook και το Instagram που προχωρούν σε συνεχείς αλλαγές στην πλατφόρμα τους.

Μάλιστα, το κοινωνωνικό δίκτυο που στα 11 χρόνια λειτουργίας του μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ποτέ κερδοφόρο, ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι οι ενεργοί μηνιαίοι χρήστες του έφθασαν τα 328 εκατομμύρια, κατά 6% περισσότεροι σε σχέση με πέρυσι. Επιπλέον, μέσα στο τελευταίο τρίμηνο, προστέθηκαν περισσότεροι από εννέα εκατομμύρια νέοι χρήστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Νεοκλής Συλικιώτης: Μήνυμα επανένωσης η ψήφος των Τ/κ

«Η παπαγαλία του ΑΚΑ που άλλο που να κατηγορεί τον οποιοδήποτε του ΑΚΕΛ και ποτέ του να μην εκφέρει άποψη ...»
Giannos  |  15:17

Άντρος Κυπριανού: Η δεξιά εξυμνεί την Ευρώπη αλλά αγνοεί τις υποδείξεις της

«Κατάντησε παπαγαλία κάποιοι σαν τον ΑΚΑ να κατηγορούν τον οποιοδήποτε του ΑΚΕΛ λέει κάτι, ανεξάρτητα ...»
Giannos  |  11:25

Νεοκλής Συλικιώτης: Μήνυμα επανένωσης η ψήφος των Τ/κ

«Και μετά ξύπνησες κ. Συλικιώτη?»
ΑΚΑ  |  11:07

GEEK: Τελευταία Ενημέρωση

X