ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:27
 

Family Chef: Γεύματα εύκολα και γρήγορα

Δελτίο Τύπου

Το καταναλωτικό κοινό της πρωτεύουσας θα μπορεί να ετοιμάζει σπιτικό gourmet φαγητό εύκολα και γρήγορα και μάλιστα χωρίς να επισκεφτεί υπεραγορά! Πρόκειται για την υπηρεσία που προσφέρει η εταιρία familychef με έδρα τα Λατσιά. Μπορείτε να επισκεφτείτε τo e-shop της εταιρίας στο www.familychef.com.cy και να διαλέξετε την συνταγή που θέλετε να ετοιμάσετε και τις μερίδες που χρειάζεστε και τα υλικά της συνταγής θα παραδοθούν στο σπίτι σας πλυμένα, διαχωρισμένα και προετοιμασμένα την μέρα και ώρα που επιθυμείτε.

Το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε βήμα προς βήμα τις οδηγίες της καρτέλας συνταγής που περιλαμβάνετε στο κουτί και το γεύμα σας θα είναι έτοιμο από 5 μέχρι 30 λεπτά, ανάλογα με την συνταγή.

Ο Σιακ Βασιλείου, διευθυντής της εταιρίας, μας έχει αναφέρει ‘Ευχή μας είναι να κάνουμε την ζωή των πελατών μας λίγο πιο εύκολη και ποιοτική. Η κάθε οικογένεια αξίζει το καλύτερο φαγητό στο τραπέζι. Αυτό δεν πρέπει να σημαίνει όμως και ταλαιπωρία για αυτόν που θα το ετοιμάσει ή που πρέπει να ψωνίσει. Χωρίς να χάνεται η μαγεία του σπιτικού φαγητού από την οικογένεια για την οικογένεια, προσφέρουμε στο σπίτι όλα τα υλικά ολόφρεσκα, πλυμένα, διαχωρισμένα και προετοιμασμένα από το εργαστήριο μας για να μπορεί ο καθένας να ετοιμάσει ποιοτικό φαγητό μέσα σε 30 λεπτά από την στιγμή που θα ανοίξει το κουτί.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι με την φιλοσοφία μας δεν γίνεται σπατάλη φαγητού. Είναι κάτι που πάντα με προβλημάτιζε. Παραδίδουμε ακριβώς τα υλικά στις ποσότητες που χρειάζονται. Κάθε 15 μέρες το μενού θα ανανεώνεται με καινούργιες συνταγές για να ικανοποιούμε το κάθε γούστο.

Εστιατόρια: Τελευταία Ενημέρωση

Στο μενού του επίσης θα βρείτε sushi ρολάκια, sashimi, poke bowls, σαλάτες και πιάτα από την περουβιανή κουζίνα.

Bao Pau / Asian

Τα handmade bao buns μπορείτε να τα γεμίσετε με σολομό, τόνο, τραγανό κοτόπουλο και φυσικά πάπια
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Ένας όμορφος καλτ χώρος περικυκλωμένος από όμορφα φυτά και γλάστρες, προσφέρει δελεαστικό κυπριακό brunch/πρόγευμα.

Aristoklis brunch

Στο μενού τους θα βρείτε πιατέλες τυριών και αλλαντικών που μπορείτε να τις συνοδεύσετε με τοπικά κρασιά, σνακ και γρήγορα ...
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Βρίσκεται στην οδό Γλάδστωνος στη Λεμεσό, δίπλα από το αγαπημένο Cookhouse

Bowls / Healthy

Σερβίρει healthy bowls, απολαυστικά smoothies, εναλλακτικά ζεστά και κρύα ροφήματα
Newsroom K
 |  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
X